Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
GROW GREEK TOURISM ONLINE logo F 332535904

”Η Google «ταξιδεύει» στην Άρτα”

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Τα 5 βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία»θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, από τις 19:00-21:00  στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου(Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online» και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Άρτας.

Στόχος να γνωρίσουν οι επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και οι έμποροι της περιοχής, τα οφέλη του διαδικτύου και να εκπαιδευτούν στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων.

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) καιτον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων). Με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων, η Google συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πρωτοβουλία ώστε να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού, αλλά και των εμπόρων  σε όλη την Ελλάδα.

Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-epirus/registrations/new/ .

Εγγραφές μπορούν να γίνουν και στον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

 

 

 

Previous Ολική απελευθέρωση των εγγυημένων δανείων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας