Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
fashionexpo2017 F650620244

Η FASHION EXPO στο MEC Παιανίας 28-29-30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Στις 28-29-30 Ιανουαρίου 2017 διοργανώνεται η έκθεση των Ελλήνων Βιοτεχνών-Κατασκευαστών της εμπορικής Ελληνικής μόδας.Ένας σημαντικός κλάδος της άλλοτε ισχυρής ραχοκοκκαλιάς της Ελληνικής οικονομίας , αντιστέκεται ακόμη και προσπαθεί…
 Σκοπός και στόχος μας, παραμένει έως σήμερα η γυναικεία ένδυση, κυρίως, χωρίς αυτό να αποκλείει και τη συμμετοχή επιλεκτικών ειδών αξεσουάρ και υποδημάτων.
Αυτά τα χρόνια εργαζόμαστε και έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας η οποία μας διαφοροποιεί από την υπόλοιπη αγορά. Η συγκεκριμένη ταυτότητα που διατηρούμε αφορά τόσο τους εκθέτες μας όσο και το επισκεπτήριο μας.
Οι ελληνικές βιοτεχνίες γυναικείου ρούχου, που αποτελούν το βασικό κορμό της Fashion Expo, έχουν καταφέρει και αποδείξει έως σήμερα την δυναμική τους στην ελληνική και όχι μόνο αγορά.
Τολμάμε και λέμε ότι η Fashion Expo, αποτελεί την PREMIUM ελληνική εμπορική έκθεση μόδας. PREMIUM, γιατί είναι η μοναδική εμπορική έκθεση που επενδύει στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Με συνέπεια στην ταυτότητα, στο όραμα και τους στόχους μας, παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις προϋποθέσεις να βρεθούν ανάμεσα σε premium αγοραστές.
Στην Fashion Expo, οι ανάγκες της ελληνικής αγοράς είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.
Με ξεκάθαρο προσανατολισμό, ισχυρά brands και ολοκληρωμένη προβολή, η Fashion Expo, αποσκοπεί να κάνει το έργο τόσο των εκθετών όσο και των εμπορικών επισκεπτών, αποτελεσματικό.
 
Η Fashion Expo, απευθύνεται μόνο σε εμπόρους.

Previous Ανοδικά κινήθηκαν οι συνολικές πωλήσεις των καταστημάτων εμπορίας αξεσουάρ ένδυσης την περίοδο 2013-2015
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας