Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Η 3η διεθνής έκθεση κρέατος MEAT DAYS στις 1, 2 & 3 Νοεμβρίου 2014

Αρχές Νοεμβρίου και συγκεκριμένα το τριήμερο 1, 2 & 3 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η 3η διεθνής έκθεση κρέατος και προϊόντων MEAT DAYS στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι προετοιμασίες για την μεγάλη κλαδική έκθεση έχουν ήδη αρχίσει. Το ίδιο και το ενδιαφέρον της αγοράς, το οποίο είναι ιδιαίτερα αυξημένο, έπειτα από την επιτυχία των 2 προηγούμενων διοργανώσεων. Δεκάδες εταιρείες που συμμετείχαν στην περασμένη έκθεση έχουν ήδη επικυρώσει τη συμμετοχή τους και στην 3η, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον και από νέες επιχειρήσεις, που θέλουν μέσω της προβολής τους στη MEAT DAYS να ενισχύσουν την εικόνα τους, να διευρύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να κοινοποιήσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η έκθεση τον περασμένο Νοέμβριο του 2013 (25.000 επισκέπτες & 130 εκθέτες) έδωσε κίνητρο στην διοργανώτρια εταιρεία o.mind creatives να την κάνει ακόμη μεγαλύτερη, πληρέστερη και να την ενισχύσει καλύπτοντας όλο το φάσμα του κλάδου κρέατος.

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην έκθεση είναι: Κρέας, Αλλαντικά, Κρεατοσκευάσματα, Παραγωγοί, Εκτροφείς, Έμποροι, Σφαγεία, Εξοπλισμοί και Συσκευασίες.

Και η επόμενη 3η κατά σειρά διοργάνωση θα πλαισιωθεί από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, συνεδρίων, διαγωνισμών, παρουσιάσεων, δύο θεματικές ενότητες Delicatessen και Grill Corner, αποτελώντας τόσο το εκθεσιακό όσο και το ενημερωτικό γεγονός της χρονιάς για το κρέας και τα προϊόντα του.

Παράλληλα θα διοργανωθεί και η 2η έκθεση Γαλακτοκομικών και Τυροκομικών προϊόντων DAIRY EXPO.

Το κρέας και το 2014 θα είναι στα καλύτερά του και θα είναι όλοι εκεί!

Με την υπογραφή του περιοδικού MEAT PLACE και την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Λ. Βουλιαγμένης & Κάρπου 33

11631, Ν. Κόσμος, Αθήνα

Τηλ. 210 90 10 040

Fax. 210 90 10 041

www.meatdays.gr, www.meatplace.gr

info@omind.gr, info@meatplace.gr


Previous Διαγωνισμός ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ για την προμήθεια ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας