Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Γρ. ΟΕΥ Σεούλ:Αποστολή κοινοτικού προγράμματος Gateway to Korea για προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας

Στο πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος EUGatewaytoKorea,  από 31/10 έως 4/11/2016 θα διοργανωθεί επιχειρηματική αποστολή προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας, με σκοπό την υποστήριξη μικρομεσαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη κορεατική αγορά βιολογικών προϊόντων. Το κόστος της συμμετοχής είναι επιδοτούμενο (1000 ευρώ για διαμονή, μέχρι 1000 ευρώ για παροχή του 80% κόστους επιχειρηματικών υπηρεσιών). Η δράση περιλαμβάνει Β2Β συναντήσεις και εκθεσιακή εκδήλωση.

Στην αποστολή προβλέπεται η συμμετοχή 50 ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 15/7/2016. Έχουμε ήδη κάνει ανακοινώσεις για το θέμα αυτό και ορισμένες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής.

Παρόλα αυτά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν έχει υποβληθεί επαρκής αριθμός επιλέξιμων αιτήσεων. Αυτό δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις να κάνουν αίτηση με μεγάλες πιθανότητες να επιλεγούν.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://www.eugateway.eu/pressmedia/news/marketinsightprocessedorganicfoodbeveragekorea

 https://www.eugateway.eu/sites/default/files/public/imce/interimfiles/organicfoodbeveragebusinessmissionkoreaoctnov2016-info.pdf

 https://www.eugateway.eu/eugatewaybusinessavenues/upcomingmissions

Previous Πρόσκληση συμμετοχής στην Δ.Ε. FRUITLOGISTICA από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2017 στο Βερολίνο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας