Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
fruitlogistica2017 F 211798283

Πρόσκληση συμμετοχής στην Δ.Ε. FRUITLOGISTICA από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2017 στο Βερολίνο

Η εταιρεία GREAT – Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Δ.Ε. FRUITLOGISTICA από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2017 στο Βερολίνο, Γερμανία στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City .

Προφίλ Έκθεσης
Η Δ.Ε. FRUITLOGISTICA αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο. Η διοργάνωση του 2016 φιλοξένησε 2.884 εκθέτες από 83 χώρες, με εκθεσιακό χώρο 117.472 τμ. Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 70.000 επαγγελματίες από 138 χώρες.

Προϊόντα που προβάλλονται  
Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως:
Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου. Περισσότερες πληροφορίες για την  έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.fruitlogistica.de   

Η συμμετοχή της GREAT το 2016
 
Η GREAT διοργάνωσε μια πολύ δυναμική συμμετοχή, διπλασιάζοντας τον αριθμό των εκθετών της και παρουσιάζοντας εντυπωσιακά και καλαίσθητα περίπτερα.
Η παρουσίαση των ελληνικών φρέσκων φρούτων και λαχανικών που συμμετείχαν στην ομάδα της GREAT, έγινε στο πλαίσιο μιας άρτιας και καλοσχεδιασμένης εκθεσιακής παρουσίας, που αντικειμενικά ξεχώρισε ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο.

 
Η GREAT, μέσα στο τριήμερο της έκθεσης, διοργάνωσε πάνω από 200 προγραμματισμένες συναντήσεις με ποιοτικούς αγοραστές νωπών φρούτων και λαχανικών και αρκετοί Έλληνες εκθέτες έχουν ήδη προχωρήσει σε υπογραφή παραγγελιών.
Στην ομάδα των εκθετών μας για το 2016 συμπεριλήφθηκαν νέες εξαγωγικές εταιρείες και η  συμμετοχή της GREAT εμπλουτίστηκε με ποικιλία προϊόντων, όπως ακτινίδια, μήλα, πορτοκάλια, κάστανα, ροδάκινα, σταφύλια, ρόδια, φράουλες, κεράσια, μύρτιλο, αχλάδια, βερίκοκα, βιολογικά προϊόντα κα.

Η Συμμετοχή του 2017-Προνομιακά Περίπτερα-Ειδικές Παροχές
Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την GREAT, θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή στην FRUITLOGISTICA 2017.
Η GREAT – Greek Exports and Trade έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στο Hall 2.1 για την συμμετοχή των Ελλήνων εξαγωγέων του κλάδου, που αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο ενδιαφέροντος και υψηλής επισκεψιμότητας. Μέσα από μια νέα, καλαίσθητη και λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις, η GREAT – Greek Exports and Trade σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων του κλάδου.
Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT – Greek Exports and Trade συνεχίζει την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων του κλάδου και σας προσκαλεί να προβάλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη διεθνή έκθεση FRUITLOGISTICA τον Φεβρουάριο 2017 με κόστος συμμετοχής 565 € / τμ + Advertising box 90€. Το ποσό του Advertising Box περιλαμβάνει την καταχώρηση σας στον επίσημο έντυπο κατάλογο της έκθεσης καθώς στο Virtual Market Place στην ιστοσελίδα της έκθεσης.

Το κόστος συμμετοχής για τα γωνιακά περίπτερα διαμορφώνεται στα 585€ / τμ.

Η συμμετοχή σας  περιλαμβάνει:
1.    Εξασφάλιση προνομιακού εκθεσιακού χώρου  
2.    Καλαίσθητη, λειτουργική ξύλινη κατασκευή περιπτέρου, με εταιρική – προϊόντικη σήμανση  
3.    Άρτιο και λειτουργικό εξοπλισμό περιπτέρου(τραπέζια,καρέκλες, ράφια, φωτιζόμενες βιτρίνες κα)
4.    Γραφικά περιπτέρου σε infodesk, μετόπη με την εταιρική σήμανση, φωτεινό διαφανοσκόπειο βάσει των προδιαγραφών που θα ορίσει η GREAT. Υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης όλου του  περιπτέρου με γραφικά της εταιρείας και το κόστος αυτών θα καλυφθεί από τον εκθέτη ξεχωριστά.
5.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη κλπ)
6.    Μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων και παράδοση στο περίπτερο (δεν περιλαμβάνονται επιστροφές εκθεμάτων στην Ελλάδα)
7.    Βασική καταχώρηση στον επίσημο έντυπο κατάλογο της έκθεσης καθώς στο Virtual Market Place στην ιστοσελίδα της έκθεσης.
8.    Παρουσία στελεχών της GREAT – Greek Exports and Trade  για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης
9.    Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου για επίσκεψη στο χώρο συμμετοχής της GREAT – Greek Exports & Trade. Η GREAT για άλλη μια φορά θα προσκαλέσει σημαντικούς αγοραστές για τους πελάτες της με προκαθορισμένες συναντήσεις υψηλού επιπέδου.
10.    Παροχή στοιχείων για την αγορά
11.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (t.v., dvd player, συνδεση internet, κλπ)

Ειδικές κατασκευές
 
Η GREAT σας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στην ερχόμενη FRUITLOGISTICA με την εξασφάλιση προνομιακού χώρου με τη δική σας ειδική κατασκευή (custom made) που θα αναδείξει την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα των προϊόντων σας πολλαπλασιαστικά. Η GREAT έχει κατασκευάσει υψηλής αισθητικής περίπτερα για μεγάλες εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και ποτών. Για ανεξάρτητες συμμετοχές ή ιδιαίτερες κατασκευές, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο χώρο και να σας δώσουμε τις απαραίτητες προτάσεις κατασκευών βάσει των επιθυμιών σας. Τα συγκεκριμένα αιτήματα θα αντιμετωπίζονται με ξεχωριστή οικονομική προσφορά.
Ζητείστε να δείτε το portfolio μας με τις ειδικές κατασκευές και επισκεφτείτε το site μας www.greatexhibitions.gr για να δείτε το πρόγραμμα του 2016 και του 2017.

Συμμετοχές Συνδέσμων-Επιμελητηρίων-Περιφερειών Ελλάδος

Η GREAT – Greek Exports and Trade, μπορεί να οργανώσει μια άρτια καθόλα συμμετοχή Περιφερειών, Επιμελητηρίων, Συνδέσμων Εξαγωγέων και κλαδικών Συνδέσμων της Ελλάδος με πολλά προνόμια με ιδιαίτερη και ξεχωριστή παρουσία για την ανάδειξη όλων των πλεονεκτημάτων αυτού του τύπου συμμετοχής.
Παρακαλούμε σε περίπτωση ενδιαφέροντος σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 29/7/2016
Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής της συν το ποσό του Advertising Box. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
α) Προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής συν το ποσό των 90€ για το Advertising Box με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής μέχρι τις 29/7/2016
β) Δεύτερη καταβολή 35% του συνολικού ποσού μέχρι τις 31/10/2016
γ) Η εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 20/12/2016 και μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη.
Η τιμολόγηση της συμμετοχής θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης και ο αναλογούν ΦΠΑ θα καταβληθεί με την τιμολόγηση. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ /ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715 / ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.
 
Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.

Previous Η νέα πρόταση της Επιτροπής βοηθά την Κύπρο και την Ελλάδα ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρέχουν τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας