Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Για την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ στον Τουρισμό συζήτησαν Ν. Δένδιας – Ολ. Κεφαλογιάννη

Η αξιοποίηση των κονδυλίων του νέου ΕΣΠΑ για την ανάπτυξη του Τουρισμού συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, παρουσία του γενικού γραμματέα Δημόσιων Επενδύσεων / ΕΣΠΑ Γ. Γιαννούση.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι συμφωνήθηκε να υπάρχει απόλυτη συνεργασία ιδιαίτερα στα θέματα εκμετάλλευσης των κονδυλίων που προβλέπει το νέο ΕΣΠΑ για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό, «ώστε να μπορέσει υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Τουρισμού να εκπεμφθεί ένα ομογενοποιημένο μήνυμα, που να προάγει το branding και την εικόνα της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε επίσης ότι συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη ρωσική αγορά και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην ελληνική οικονομία. «Παρακολουθούμε πάρα πολύ στενά το θέμα των ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία. Θέλω να εκφράσω την ελπίδα ότι τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται δεν θα έχουν σημαντικές δυσμενείς επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία και στις ελληνικές εξαγωγές» υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.

ΠΗΓΗ:amna.gr

Previous Σχεδόν 2 στις 3 βιομηχανίες της Ηπείρου ήταν ζημιογόνες το 2013
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας