Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
file 84 F544675224

Γ.Ν.Άρτας:Διαγωνισμός προμήθειας είδη καθαριότητας και είδη εστίασης

 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 6-4-16 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00 ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ) ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΆΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΆΡΤΑΣ

1. ΧΛΩΡΙΝΗ ΑΠΛΗ (ΟΧΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ) ΤΩΝ 2 ΛΙΤΡΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ < 5% ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ. ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΥΠΟΧΛΩΡΙΟΔΕΣ ΝΑΤΡΙΟ 4.8 G ΣΤΑ 100G ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

2. ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Μ.Χ. 640GR ΜΕ ΠΩΜΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ PS,ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΖΕΣΤΩΝ Η ΚΡΥΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 100-1200C.

3.ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ .ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ HACCP ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ CE

4. ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1KG ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ CE

5. ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΩΝ 500ML ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ CE

6. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΥΤΙΛΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΝΗΜΑ ΜΙΚΡΟΦΙΜΠΡΑΣ.

7. ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΘΗΚΗ ( ΠΙΓΚΑΛ ).

8.ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΛ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ.

9. ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΕΝΤΑΛ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΩΝ 60 ΛΙΤΡΩΝ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ.

10 .ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Μ. Χ ΜΙΚΡΑ ΤΩΝ 100ML.

11. ΠΟΛΥΠΕΤΣΕΤΕΣ ΤΥΠΟΥ VETEX , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ,Ι ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΡΟΛΟ .

12.. ΞΥΡΑΦΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ( ΔΕΙΓΜΑ). .

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ,ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ) :

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

ΣΤΙΣ 7-4-16 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 Π.Μ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ .

Ο ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ

ΚΟΚΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Previous Γ.Ν.Άρτας:Διαγωνισμό προμήθειας χαρτί φωτοτυπικό Α4
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας