Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
nosokomio artas 1000 watermark F 1565293265

Γ.Ν.Άρτας:Διαγωνισμός κατάθεση κλειστών οικονομικών προσφορών για ανταλλακτικά

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε οικονομικές προσφορές μέχρι της 6-4-16 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00 στο οικονομικό τμήμα (Γραφείο Προμηθειών-Διαχείριση) του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για την προμήθεια των παρακάτω υλικών προς κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των Τμημάτων του Γ.Ν.Άρτας.

1.     1.  Δέκα πέντε 15 κολωνάκια σήμανσης 75 cm ενισχυμένου τύπου κατασκευασμένα από ανθεκτικό και εύκαμπτο υλικό, που να βιδώνονται στο έδαφος για αντικατάσταση των κατεστραμμένων.

2.       2.Διάνοιξη και τοποθέτηση παραθύρου σε αποθήκη του Μικροβιολογικού εργαστηρίου για να χρησιμοποιηθεί για εφημέριο ιατρού.

3.      3. Μια (1) φιάλη πεπιεσμένο αέρα 10 lt (με αέριο) με υποβιβαστεί Airbullnoseμε έξοδο AFNOR. Αίτημα του προϊσταμένου παιδιατρικής κλινικής για χρήση στον αναπνευστήρα νεογνών.

4.       4.Προμήθεια και αντικατάσταση ενός ψυγείου νερού στο όχημα ΚΗΥ 3689 για το ίδιο όχημα αντικατάστασης λάδια ,φίλτρο λαδιού, μπουζι.

ΜΕΤΑ ΤΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Στις 7-4-16 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30π.μ θα διενεργηθεί ταυτόχρονα το άνοιγμα των τεχνικών και οικονομικών προσφορών καθώς και αξιολόγηση αυτών.

 

Ο ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ

 

ΚΟΚΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Previous Γ.Ν.ΆΡΤΑΣ:Διαγωνισμός προσφοράς ανταλλακτικών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας