Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
nosokomio artas 1000 watermark F500226789

Γ.Ν.Άρτας:Διαγωνισμοί προμήθειας για υγειονομικό υλικό

Α) Παρακαλούμε όπως αποστείλετε οικονομικές προσφορές μέχρι της 29-3-16 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 πμ στο οικονομικό τμήμα (Γραφείο Προμηθειών- Διαχείριση ) με fax 2681021414 του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για την προμήθεια των παρακάτω υλικών προς κάλυψη των τρεχουσων αναγκών των Τμημάτων του Γ.Ν. Άρτας :

1.Μάσκες αερολίν παίδων νεφελοποίησης με ποτηράκι (αερολίν ) τεμ 300

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ,ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ) :

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Στις 29-3-16 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ θα διενεργηθεί η αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών .

 

 

Β) Παρακαλούμε όπως αποστείλετε οικονομικές προσφορές μέχρι της 29-3-16 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 στο οικονομικό τμήμα (Γραφείο Προμηθειών- Διαχείριση ) του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για την προμήθεια των παρακάτω υλικών προς κάλυψη των τρεχουσων αναγκών των Τμημάτων του Γ.Ν. Άρτας :

1. Mάσκες οξυγόνου ενηλίκων νεφελοποίησης με ποτηράκι αερολίν.

2. Μητροσκόπια πλαστικά μ.χ (βάλβες ) M.

3. Ταινία ελέγχου αποστείρωσης

4. Καπέλα ολικής κάλυψης hoods από υλικό non –woven με ορατή διάτρηση.

5. Σύριγγες αερίων με βελόνη

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ,ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ) :

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Στις 30-3-16 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ θα διενεργηθεί ταυτόχρονα το άνοιγμα των, τεχνικών, και οικονομικών προσφορών καθώς και η αξιολόγηση αυτών .

Γ) Παρακαλούμε όπως αποστείλετε οικονομικές προσφορές μέχρι της 29-3-16 ημέρα Tρίτη και ώρα 14.00 στο Γραφείο Προμηθειών- Διαχείριση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για την προμήθεια των παρακάτω υλικών για την κάλυψη των τρεχουσων αναγκών των Τμημάτων του Γ.Ν. Άρτας :

1. Δοκιμαστικοί ασκοί σιλικόνης μηχανήματος αναισθησίας

Α) 1 λίτρων

Β) 2 λίτρων

Να είναι πολλαπλών χρήσεων ,αποστεiρωμένοι εως 134ο c,και να είναι από μαύρο latex .

2. Σύστημα παροχέτευσης και συλλογή τραυμάτων μιας χρήσεως με βαλβίδα σταθεροποίησης. Να αποτελείται από ακτινοσκιερό- ατραυματικό –βιλικονούχο διάτρητο και πολυαυλικό διαστάσεων Α) 7mm Β) 4 mm

3. Ασκός εξωτερικής παροχέτευσης εγκεφάλου.

4. Αντλίες αρθροσκόπησης

Η μειοδότρια εταιρεία είναι υποχρεωμένη να φέρει αρθροσκοπικό πύργο. Στο χειρ/ο υπάρχει αρθροσκοπικός πύργος από την εταιρεία Άρθρωσης

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ,ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ) :

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Στις 30-3-16 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ θα διενεργηθεί ταυτόχρονα το άνοιγμα των, τεχνικών, και οικονομικών προσφορών καθώς και η αξιολόγηση αυτών .

Ο ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ

ΚΟΚΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

 

Previous Γ.Ν.Άρτας:Διαγωνισμός προμήθειας χαρτί φωτοτυπικό Α4 τεμ 100 πακέτα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας