Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Ekthesi medls bari F 144690878

Επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου για το έργο MedLS στη διεθνή έκθεση «FIERA DEL LEVANTE» στο Μπάρι της Ιταλίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στο πλαίσιο του έργου MedLS «Mediterranean Life Style : Μεσογειακός Τρόπος Ζωής» στην 78η διεθνή έκθεση  FIERA DEL LEVANTE που υλοποιείται στο Μπάρι της Ιταλίας από τις 13-21 Σεπτεμβρίου 2014.

To έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) κατά 75% και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Ιταλίας κατά 25%, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013».

Η ενδεκαμελής αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Hπείρου, αποτελούμενη από τρία (3) στελέχη της Περιφέρειας και οκτώ (8) εκπροσώπους των επιχειρήσεων που έχουν επιλεγεί να αποτελέσουν τα πρώτα μέλη του δικτύου MedLS που προωθεί το ομώνυμο έργο, συμμετείχε στην έκθεση από τις 13-16 Σεπτεμβρίου προβάλλοντας από το περίπτερο του MedLS τα παραδοσιακά προϊόντα της Ηπείρου.

Από το περίπτερο πέρασε πλήθος επισκεπτών  γνωρίζοντας διάφορα προϊόντα της Ηπείρου όπως ζυμαρικά, παραδοσιακά γλυκά, μέλι, τυριά, κρασιά, ξίδι, κ.α., ενώ οι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με άλλους επαγγελματίες του αγροδιατροφικού τομέα ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους.

Επίσης στις 16 Σεπτεμβρίου παρακολούθησαν το σεμινάριο με αντικείμενο «Μεσογειακή Διατροφή και Υγεία: ξεκινώντας από την παιδική ηλικία» όπου παρουσιάστηκε το έργο MedLS συνολικά αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας Ηπείρου παραθέτοντας τα αποτελέσματα- συμπεράσματα των ερευνών στα σχολεία τα οποία ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά για την Περιφέρεια μας, καθώς και το εγχειρίδιο του MedLS.

 

 

Previous ΣΒΒΕ:«Θύματα» της κρίσης οι βιομηχανίες της Βόρειας Ελλάδα με κύκλο εργασιών έως 10 εκ. €. Με «αναιμικό» καθαρό περιθώριο κέρδους όλες οι υπόλοιπες.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας