Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
epimelitirio 640 F 573235235

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη στο Επιμελητήριο Άρτας

Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών του με τους φορείς της Άρτας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους, επισκέφθηκαν την Παρασκευή το πρωί, το Επιμελητήριο Άρτας.

Ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι της «Αρτινών ΣυνΕργασία» ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο Χρήστο Παπάζογλου και τον αντιπρόεδρο Απόστολο Κεφάλα για σειρά θεμάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Άρτας, όπως το Επιχειρηματικό Πάρκο, η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα – μεταποίησης και η προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, το παρεμπόριο, η εμποροπανήγυρη και το κυκλοφοριακό.

 

Κι από τις δύο πλευρές τονίσθηκε η αναγκαιότητα για την άμεση χωροθέτηση και υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ζήτησε τη δέσμευση του κ. Τσιρογιάννη ότι θα προωθήσει την κατασκευή του απ’ όποια θέση κι αν έχει στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Ο κος Τσιρογιάννης επισήμανε ότι το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα του συνδυασμού του, δεσμευόμενος πως θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση του έργου, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος.

Ο κος Τσιρογιάννης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία Δήμου- Επιμελητηρίου και ΤΕΙ Ηπείρου για τη δημιουργία Γραφείου Επενδύσεων και Επιχειρήσεων στο Δήμο, όπως και Δομής για τη στήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. Την ίδια στιγμή ο κος Παπάζογλου επισήμανε ότι θα ζητηθεί από το Δήμο, έναντι συμβολικού τιμήματος, ένα από τα καταστήματα, που ανακαινίζονται, στα Ψαροπλιά για τη δημιουργία Μόνιμου Εκθετηρίου Τοπικών Προϊόντων και Τουριστικής Προβολής.

Παράλληλα συμφώνησαν να προχωρήσουν και στη σύνταξη Επιχειρησιακού Σχεδίου σε συνεργασία Δήμου – Επιμελητηρίου – ΟΑΕΔ για την αντιμετώπισης της ανεργίας.

Έμφαση δόθηκε και στο ζήτημα του παρεμπορίου, όπου ο κος  Κεφάλας ενημέρωσε για την έκταση των προβλημάτων που προκύπτουν από την ασυδοσία των πλανόδιων πωλητών και την ανεπάρκεια των ελέγχων. Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της παράνομης στάθμευσης στους πεζοδρόμους, που εμποδίζουν τόσο τη διέλευση των πεζών όσο και τον εφοδιασμό των καταστημάτων. 

 

Previous Το Επιχειρηματικό Πάρκο στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψηφίου δημάρχου Άρτας Π.Στασινού με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας