Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
arta branding logo2 light FINAL F100024242

Επιμελητήριο Άρτας:Πρόσκληση για συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων στα νέα συνεργατικά σχήματα.

Είναι πλέον γνωστό, ότι στον ισόγειο χώρο του Επιμελητηρίου Άρτας λειτουργεί, σε καθημερινή βάση, χώρος συστέγασης και συνεργασίας τοπικών δημιουργών, καλλιτεχνών, επιχειρηματιών, παραγωγών και πολιτιστικών φορέων, ο οποίος θα αποτελέσει θερμοκοιτίδα δημιουργίας και ανάπτυξης νέων Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚοινΣΕπ), Ομάδων Παραγωγών και Συνεταιρισμών στην περιοχή.

Κατόπιν πολλών ατομικών και ομαδικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με ενδιαφερόμενους ανέργους, επαγγελματίες, αγρότες και φορείς του τόπου, καταλήξαμε στη δημιουργία των παρακάτω ομάδων συνεργασίας:

1. Ομάδα παραγωγής και ανάδειξης τοπικών προϊόντων

2. Πολιτιστική ομάδα (Θέατρο, μουσική, χορός, φωτογραφία)

3. Ομάδα χειροτεχνίας- παραγωγή σουβενίρ (ζωγραφική, γλυπτική, κεραμική, κ.α)

 Στόχος είναι οι συμμετέχοντες στις ομάδες να γνωριστούν μεταξύ τους, να αλληλεπιδράσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και τεχνογνωσία, να δικτυωθούν, να συνεργαστούν, να εκπαιδευτούν, να συντονιστούν κι εφόσον προκύψουν λειτουργικά συνεργατικά σχήματα, να υποστηριχθούν ως προς την αναζήτηση χρηματοδότησης και επίτευξης βιωσιμότητας.

 Σε περίπτωση που υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να συμμετάσχουν, σας ενημερώνω ότι οι ομάδες έχουν καθιερώσει τις παρακάτω σταθερές ημέρες και ώρες όπου κάνουν συναντήσεις συντονισμού και συνεργασίας:

1. Ομάδα παραγωγής και ανάδειξης τοπικών προϊόντων/ Τρίτη 10:00-12:00

2. Πολιτιστική ομάδα (Θέατρο, μουσική, χορός, φωτογραφία)/ Πέμπτη 10:00-12:00

3. Ομάδα χειροτεχνίας- παραγωγή σουβενίρ (ζωγραφική, γλυπτική, κεραμική, κ.α)/

Τρίτη 12:00-14:00

Οι ώρες και οι ημέρες μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και κατόπιν συνεννόησης με το Επιμελητήριο.

 Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε νέα ιδέα ή πρόταση συνεργασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αναπτυξιακή Εταιρία Επιμελητηρίου Άρτας Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, τηλ: 2681028728 και στο email: inclust-anaptixiaki@e-artas.gr.

Οι ανωτέρω δράσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου LOCALCLUSTERS & SOCIALENTERPRISESINCUBATORSINTHEFIELDSOFCULTURE / TOURISM & FOLKTRADITION (InClust), το οποίο εντάσσεται στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα Interreg Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020 και υλοποιεί η Αναπτυξιακή Εταιρεία «ΑΜΒΡΑΚΙΑ» του Επιμελητηρίου Άρτας.

Για την Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιμελητηρίου Άρτας

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Γκολομάζος

Previous ΑΑΔΕ:ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ TΑΧΙS
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας