Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
epim artas ktirio F 1431505589

Επιμελητήριο Άρτας: Σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης

Σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, εστιατόρια) είχε την Τετάρτη το πρωί η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου Εστίασης και Διασκέδασης, αλλά και η αναγκαιότητα σύστασης Σωματείου Επαγγελματιών Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης στην Άρτα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Παπάζογλου παρότρυνε τους Αρτινούς επιχειρηματίες του κλάδου να ενωθούν για να αποκτήσουν δύναμη και εκπροσώπηση και να είναι αποτελεσματικοί στις διεκδικήσεις τους.

Οι επαγγελματίες του κλάδου, επισήμαναν τον διαρκή αγώνα νομιμότητας, που δίνουν, έχοντας να αντιμετωπίσουν μια σειρά υπηρεσίες και εταιρείες, όπως η ΑΕΠΙ. «Δεν ζητάμε βοήθεια, αλλά ίση αντιμετώπιση με τους λοιπούς κλάδους», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Αναφέρθηκαν εξάλλου στον αποκλεισμό του κλάδου από τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ και αιτήθηκαν να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να επιδοτηθεί και ο κλάδος εστίασης.

Ζήτησαν, τέλος, τη στήριξη του Επιμελητηρίου, ώστε να γίνουν τα πρώτα βήματα δημιουργίας Σωματείου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεσμεύτηκε να αναλάβει το Επιμελητήριο τη σύνταξη καταστατικού για τη σύσταση νέου Σωματείου στην Άρτα.

Ορίστηκε μάλιστα, προσωρινή Επιτροπή, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια εκλογών.

Previous Tα 9 κλειδιά του νέου αναπτυξιακού
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας