epimelitirio F19104

Επιμελητήριο Άρτας :Ανακοίνωση για υποβολή προσφορών για τη σύναψη σύμβασης με Ασφαλιστική Εταιρεία.

Σας ενημερώνουμε πως το Επιμελητήριο Άρτας προτίθεται να συνάψει σύμβαση με Ασφαλιστική Εταιρεία για Κάλυψη Αστικής Ευθύνης των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Διευθυντικών Στελεχών του Επιμελητηρίου Άρτας.

Για το λόγο αυτό και με την παρούσα Ανακοίνωση προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν την Τεχνική – Οικονομική τους προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο στο Επιμελητήριο Άρτας,  στην έδρα του Επιμελητηρίου (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, Άρτα, 47132) έως και την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενες ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να ζητήσουν από την υπηρεσία του Επιμελητηρίου τα

όποια στοιχεία απαιτούνται για την κατάρτιση της σχετικής ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου Άρτας (ΚΑΕ 0892) των ετών 2019 & 2020. Η πληρωμή του ασφαλιστηρίου δύναται να πραγματοποιηθεί σε δύο (2) δόσεις.

Πληροφορίες: Αριστέα Αναγνωστοπούλου, Τηλ: 26810 28728

Previous Δήμος Αρταίων:Διαγωνισμός για την «επισκευή και συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων έργου (Μ.Ε.) του Δήμου ετών 2019 – 2020 – 2021»
Οδηγός Άρτας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας