Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Επιλογή της Περιφέρειας Ηπείρου για μελέτη της Ε.Ε. στον τομέα της ενεργειακής επάρκειας

Η Περιφέρεια  Ηπείρου είναι μια από τις Περιφέρειες που επιλέχτηκαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για να συμμετέχουν στην μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με αντικείμενο την προώθηση της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης για την επίτευξη τον στόχων της Στρατηγικής ΕΕ2020 στον τομέα της ενεργειακής επάρκειας. Κύριος στόχος της δράσης είναι η πολυεπίπεδη διακυβέρνηση η οποία αναφέρεται στην συντονισμένη δράση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κρατών µελών της και των τοπικών και περιφερειακών αρχών, βασίζεται στην εταιρική σχέση και στοχεύει στην χάραξη και υλοποίηση των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο πλαίσιο της μελέτης η Περιφέρεια  Ηπείρου θα συμπράξει με την Περιφέρεια Prignitz-Oberhavel της Γερμανίας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης μιας ολοκληρωμένης Περιφερειακής Στρατηγικής για την Ενέργεια.  

Στην πρώτη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο το διήμερο 26 & 27 Μαρτίου 2014,  με  τις οδηγίες της Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιας για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Τατιάνας Καλογιάννη,  συμμετείχαν στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

Previous Δεκτές προτάσεις της Αντιπεριφερειάρχη Τ. Καλογιάννη για το Επιχειρησιακό πρόγραμμα “Ελλάδα- Ιταλία 2014-2020”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας