Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
vraveia thalis F653940467

Επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος

Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τις επιχειρήσεις –μέλη του πως έχουν δυνατότητα να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους για τα επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», τα οποία διοργανώνονται από την CPAN με την συνεργασία της GKMEDIAPUBLISHING και της PALLADIANCONFERENCES, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.

Τα επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» έρχονται να επιβραβεύσουν τους καλύτερους του ελληνικού επιχειρείν, τους διορατικούς και πρωτοπόρους που τολμούν, οραματίζονται, πρωτοπορούν και διακρίνονται σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Παράλληλα, έχουν σκοπό να προβάλουν τους επιλεγμένους επιχειρηματίες, ώστε να αποτελέσουν πρότυπο για την κοινωνία και μοχλό για την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας.

Οι κατηγορίες των βραβείων είναι:

Διορατική επιχείρηση – Βραβείο Θαλής ο Μιλήσιος (Τολμηρές επιχειρηματικές αποφάσεις κόντρα στην κρίση)

Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας (Δημιουργία από την αρχή κερδοφόρας επιχείρησης)

Οικογενειακή Επιχείρηση (Επιτεύγματα νεότερης γενιάς)

Καινοτόμα Επιχείρηση (Καινοτομίες)

Ταχύτατα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση (Θετικές μεταβολές βασικών μεγεθών)

Εξωστρεφής Επιχείρηση (Ποσοστό εξαγωγών επί του τζίρου)

Γυναίκα-Επιχειρηματίας (Επιτεύγματα επιχείρησης υπό την διοίκησή της)

Επιχείρηση που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας (Αριθμός νέων θέσεων εργασίας)

Εταιρικά και Κοινωνικά Υπεύθυνη Επιχείρηση (Ενέργειες ΕΚΕ)

Ψηφιακά μετασχηματισμένη Επιχείρηση (Επιτυχημένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός)

Εναρμονισμένη Επιχείρηση με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης (Εφαρμογή κανόνων Εταιρικής Διακυβέρνησης)

Νεοφυής Επιχειρηματικότητα (Επιτεύγματα νέας επιχείρησης).

Τα κριτήρια βράβευσης τα οποία είναι κοινά, είναι: Μετοχικό κεφάλαιο, Αριθμός εργαζομένων, Κύκλος εργασιών, Κερδοφορία.

Για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα συνεργαστούν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των βραβείων, τα οποία είναι: καθηγητής Διονύσης Χιόνης- πρόεδρος, κα Μαίρη Χατζάκου- αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κ.κ. Καθηγητής Γιάννης Μουρμούρας- Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας-Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Στάθης Κεφαλίδης- Κυβερνήτης ΑXEPA Ελλάς, Καθηγητής Γιάννης Παπαδημητρίου- τ. Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Δρ. Χρήστος Γεωργίου- διευθυντής Μελετών και Τεκμηρίωσης του ΣΒΕ,.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτεμβρίου 2019, με προσκεκλημένους την πολιτική ηγεσία, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι νικητές θα προβληθούν στη σχετική απολογιστική έκδοση των βραβείων που θα διανεμηθεί δωρεάν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα Παρασκήνιο και την FreePress Καρφίτσα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τη δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουλίου 2019 στο email του Επιμελητηρίου Άρτας epimarta@otenet.gr

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αποστολή υποψηφιοτήτων από το Επιμελητήριο μας, η οργανωτική επιτροπή θα προχωρήσει στην επιλογή υποψηφιοτήτων με βάση τις δημοσιευμένες οικονομικές και άλλες καταστάσεις σε όποια κατηγορία είναι αυτό δυνατό και ακολούθως θα ενημερωθείτε για αυτές με νεότερη σχετική επιστολή.

Για πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Άρτας στο τηλέφωνο 2681028728

Previous Δήμος Αρταίων:Διαγωνισμός για την προμήθεια υδρομετρητών για τοποθέτηση σε Δημοτικές αρδευτικές υδροληψίες.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας