Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ependyseis F 1774682085

Επενδυτικό Φόρουμ στην Άγκυρα «Τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα και ελληνοτουρκικές επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες- 12 Ιουνίου 2014

Επενδυτικό Φόρουμ στην Άγκυρα με θέμα «Τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα και ελληνοτουρκικές επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες» θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα για την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας και την περαιτέρω ενίσχυση των επενδυτικών ροών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας.

Στο Φόρουμ, το οποίο διοργανώνεται από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, σε συνεργασία με το τουρκικό Υπουργείο Οικονομίας, την Ένωση Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων Τουρκίας (ΤΟΒΒ) και το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Άγκυρας  θα παραστούν και θα εκφωνήσουν τις εναρκτήριες ομιλίες ο Έλληνας Υπουργός Ανάπτυξης κ.Κωστής Χατζηδάκης και ο Τούρκος ομόλογός του κ.NihatZeybekci.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση σε Τούρκους επιχειρηματίες-δυνητικούς επενδυτές των επενδυτικών δυνατοτήτων στη χώρα μας και δυνατοτήτων ελληνοτουρκικών επενδυτικών συνεργειών σε τρίτες χώρες.

 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο auditorium του ΤΟΒΒ και θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί. Μετά τις εναρκτήριες ομιλίες θα ακολουθήσει παρουσίαση του EnterpriseGreece για το επενδυτικό περιβάλλον στη χώρα μας, το θεσμικό πλαίσιο και συγκεκριμένα επενδυτικά projects που προσφέρονται για επενδύσεις στη χώρα μας. Στο εν θέματι Φόρουμ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι τουρκικών επιχειρήσεων από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, εκτεινόμενο από τις κατασκευές και το real state ως τις ΑΠΕ, τουρισμό, R&D κλπ

 

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε θα πρέπει να ενημερώσετε το αργότερο ως την Τετάρτη 28/5/2014.

 

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τη διοργάνωση θα σας γνωστοποιηθούν ευθύς μόλις οριστικοποιηθούν.

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Turan Emeksiz sokak 3/10    06700 G.O.P. Ankara

Tηλ. ++90/312/4278307-8    Fax ++90/31/4278374                                                                                                        

ecocomankara@mfa.gr

 

Previous Έξι Προγράμματα Κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25 από το Επιμελητήριο Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας