Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
greece turkey F129166901

Ελληνο-Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις στη Σμύρνη στο τέλος Νοεμβρίου 2014

Το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2014  θα πραγματοποιηθεί, τελικά, στη Σμύρνη το αναβληθέν Ελληνο-Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και Β2Β επιχειρηματικών συναντήσεων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα.

Το εν λόγω Φόρουμ, του οποίου το συντονισμό έχει το Γραφείο ΟΕΥ Αγκύρας, θα εστιαστεί κυρίως στους τομείς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, τουρισμού, realestate, κατασκευών και δομικών υλικών, ναυτιλίας, μεταφορών, logistics, αλλά και σε οποιουσδήποτε άλλους κλάδους ενδεχομένως να παρουσιαστεί ειδικό ενδιαφέρον από ελληνικής ή τουρκικής πλευράς.

Η εν λόγω εκδήλωση θα εστιάσει στο δίπολο, αφ’ενός διμερούς εμπορίου, με στόχο την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, και αφ’ετέρου επενδύσεις, με ειδικότερους στόχους την προσέλκυση τουρκικών επενδύσεων στην Ελλάδα, επενδύσεις σε Τουρκία, σε τομείς όπως π.χ ενέργεια, νέες τεχνολογίες, καθώς και την διερεύνηση δυνατοτήτων για κοινές εμπορικές ή επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες.

Οι οργανωτικοί πυλώνες, από ελληνικής πλευράς, είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το EnterpriseGreeceκαι αντίστοιχα από τουρκικής πλευράς, το Εμπορικό Επιμελητήριο Σμύρνης με τη σύμπραξη της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Αιγαίου (ESIAD).

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες  θα πρέπει, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και στη συνέχεια να την υποβάλουν ως τις 30 Ιουλίου 2014 στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ή στο EnterpriseGreeceμε κοινοποίηση απαραίτητα στο Γραφείο ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα.

Η συγκέντρωση ενός πρώτου κατάρχήν ενδιαφέροντος θα επιτρέψει στην Ελληνική Πρεσβεία να ξεκινήσει αρκετά νωρίς τη διοργάνωση, να επιδιώξει πρόκληση αντίστοιχου ενδιαφέροντος από τουρκικές εταιρίες και συγκέντρωση στις βάσεις δεδομένων μας των τουρκικών εταιριών, το προφίλ των οποίων συνάδει ακριβώς με τις προδιαγραφές που οι ελληνικές συμμετέχουσες επιχειρήσεις θέτουν.

Αίτηση συμμετοχής υπάρχει αναρτημένη επίσης στον διαδικτυακό μας τόπο agora (http://www.agora.mfa.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=57&fid=40735 )

 

EMBASSY OF GREECE IN ANKARA

Office for Economic and Commercial Affairs
Turan Emeksiz  3/10,  Park Sitesi,  Block A’  06700 G.O.P. Ankara
Tel. : 0090 312 427 8307-8   Fax : 0090 312 427 8374        
ecocom-ankara@mfa.gr                                                                          

Previous Κατοχύρωση των GS1 κωδικών αριθμών barcodes των επιχειρήσεών σας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας