Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
enfia F 389937326

Εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων ο ΕΝΦΙΑ

Μόνο η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ που είναι ληξιπρόθεσμη ( αν δεν έχει πληρωθεί) θα μπορεί να υπαχθεί στη ρύθμιση των 72 έως 100 δόσεων, ενώ οι υπόλοιπες δόσεις ως μη ληξιπρόθεσμες ή θα πληρωθούν κανονικά ή θα μπουν στην πάγια ρύθμιση των 12 ως 24 δόσεων.

Αυτό διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με το οποίο, ούτως ή άλλως, η συντριπτική πλειονότητα των φορολογουμένων δεν θα μπορούσε να υπαχθεί στις 100 δόσεις της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών λόγω του ελάχιστου ποσού κάθε δόσης, που είναι 50 ευρώ.

Μάλιστα, εντός των επομένων ημερών, αναμένεται κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη αλλαγή στον νόμο που να δικαιολογεί την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τις 100 δόσεις.

Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών σημειώνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή σε ό,τι αφορά τον αριθμό των δόσεων καταβολής τω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο ( από 72 ως 100 δόσεις). Υπενθυμίζεται ότι η Τρόικα είχε προβάλει αντιρρήσεις σχετικά με τη ρύθμιση των 100 δόσεων για τα ληξιπρόθεσμων υποστηρίζοντας ότι θα οδηγούσε σε απώλεια εσόδων για το Δημόσιο.

amna.gr

Previous Μέσα στο 2015 οι ανάδοχοι για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων και στην Άρτα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας