Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Μέσα στο 2015 οι ανάδοχοι για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων και στην Άρτα

Στο 45-55 διαμορφώνεται η αναλογία καταμερισμού των εσόδων μεταξύ Δημοσίου και αναδόχων, από την εκμετάλλευση πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων με βάση τα όσα προβλέπουν οι συμβάσεις που έχει εκπονήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Αυτό ανέφερε, την Τετάρτη το βράδυ, η επικεφαλής της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ), καθηγήτρια Σοφία Σταματάκη μιλώντας στο συνέδριο του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μέσα στο 2015, όπως ανέφερε η ίδια, θα έχουμε αναδόχους τόσο για τις 20 θαλάσσιες περιοχές στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης (για τις οποίες εκκρεμεί η δημοσίευση της προκήρυξης στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων) όσο και για τις τρεις περιοχές (‘Αρτα-Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία, Βορειοδυτική Πελοπόννησος) και το κρίσιμοι στοίχημα είναι να υπάρξει η υποδομή για την παρακολούθηση της καλής εκτέλεσης των συμβάσεων. Επεσήμανε δε απαντώντας σε ερωτήσεις ότι η αναλογία των εσόδων Δημοσίου – αναδόχων βρίσκεται στα ευρωπαϊκά επίπεδα.

amna.gr

Previous 16η Διεθνής Έκθεση Οικοδομικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού Οχημάτων, Οχημάτων Μαζικής Μεταφοράς, Πυρόσβεσης, Ασφάλειας, Επαγγελματικής Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας, Φωτισμού, Γηπέδων, Λογισμικού Έξυπνων Σπιτιών, Συστημάτων Μέτρησης ,Ανάλυσης, Επεξεργασίας και Διαχείρισης Αποβλήτων, καθώς και Άλλων Αναγκών των Δήμων – MUNICIPALITY – URBAN 2014 Κωνσταντινούπολη 27 – 30 Νοεμβρίου 2014
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας