Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Arta Bridges Creativity F 1123165451

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Clusters Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, 10.00 – 18.00 Συνεδριακό Κέντρο Επιμελητηρίου Άρτας, Κ. Αιτωλού & Ν. Πριόβολου, 47 100 Άρτα

inclust-poster_seminar_F1687228367.jpg

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, από τις 10.00 έως 18.00, η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ, διοργανώνει, στο πλαίσιο του έργου InClust και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Άρτας, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Clusters Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε φορείς Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Άρτας. Ως φορείς Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας (ΠΔΒ), θεωρούνται όλοι οι φορείς κερδοσκοπικοί και μη κερδοσκοπικοί, τυπικοί και άτυποι, υπό σύσταση και υφιστάμενοι, μονοπρόσωποι και πολυπρόσωποι που δραστηριοποιούνται ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά στις: εικαστικές τέχνες (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία κλπ.), παραστατικές τέχνες (θέατρο, χορός, μουσική κλπ), λιανικό εμπόριο πολιτιστικών αγαθών, δημιουργία και εμπόριο προϊόντων λαϊκής τέχνης και παράδοσης  υψηλού αισθητικού ή συμβολικού χαρακτήρα που η χρήση τους αποσκοπεί στον ερεθισμό των βιωματικών αντιδράσεων του καταναλωτή. εφαρμοσμένες τέχνες (γραφιστική, productdesign, webdesignκλπ.), αρχιτεκτονική, λογοτεχνία, βιβλιοθήκες και μουσεία οπτικοακουστικά, αλλά και ό,τι σχετίζεται με την αναπαραγωγή τους όπως εκδόσεις, εκτυπώσεις, κατασκευές, περιοδικά, εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαφήμιση κ.ά.

Η θεματολογία του Σεμιναρίου περιλαμβάνει: παρουσίαση του τρόπου δημιουργίας, οργάνωσης και λειτουργίας των Συνεργατικών Σχηματισμών (Clusters) καθώς και όλων των θεμάτων που σχετίζονται με αυτούς, καλών πρακτικών από εγχειρήματα και εφαρμογές της Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας (ΠΔΒ), τη δυναμική και την προοπτική της δημιουργικής και πολιτιστικής βιομηχανίας στην Ήπειρο με μια εξωστρεφή προσέγγιση, σύγχρονων τεχνολογιών – εργαλείων που αξιοποιούνται από την ΠΔΒ, Στρατηγικές & Τακτικές Προώθησης – Προβολής της πολιτιστικής δημιουργίας μέσω SocialMedia, Μεθοδολογίες, πρότυπα και πρωτόκολλα ψηφιοποίησης και τεκμηρίωσης πολιτιστικού αποθέματος κλπ.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Κράτηση θέσεων στο: info@3ts.gr και στο τηλ. 211 7057627.

ΔΤ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Previous ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (05-2019) Για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης σε θέματα συντήρησης δικτύου, υπολογιστών και περιφερειακών συστημάτων του Επιμελητηρίου Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας