Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
xaritsis gg espa F1499920004

Eκδήλωση με θέμα “Επιχειρηματικότητα – Νέο Αναπτυξιακό Πλαίσιο, ΕΣΠΑ 2014-2020” με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα – Νέο Αναπτυξιακό Πλαίσιο, ΕΣΠΑ 2014-2020» διοργανώνει το Επιμελητήριο Άρτας την Παρασκευή  5 Φεβρουαρίου στις 7.00 μ.μ., στο Επιμελητηριακό Μέγαρο (κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο  Υφυπουργός  Ιδιωτικών, Δημοσίων Επενδύσεων &ΕΣΠΑ κ. Αλέξης Χαρίτσης.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα αναπτύξει το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία», η  Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ταμείου Συνοχής κ. Ευγενία Φωτονιάτα.    

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου  και χαιρετισμό θα απευθύνουν η Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ & κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη, η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Ηπείρου κ. Τατιάνα Καλογιάννη και οι βουλευτές Άρτας κ.κ. Βασίλης Τσίρκας και Γιώργος Στύλιος.

Ο κ. Χαρίτσης θα αναπτύξει του βασικούς πυλώνες του νέου ΕΣΠΑ και θα αναλύσει τους κύριους στόχους των τεσσάρων δράσεων, που έχουν ήδη προδημοσιευθεί και των οποίων οι προσκλήσεις αναμένεται να δημοσιευθούν πιθανότατα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Οι προσκλήσεις απευθύνονται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νέους επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενους. Στόχος είναι η ενίσχυση των παραγωγικών στρωμάτων της κοινωνίας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση, με γνώμονα την ενίσχυση της απασχόλησης. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

 

Previous Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας: Διαγωνισμός προμήθειας χαρτί,γραφικής ύλης και συναφή υλικά
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας