Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
CHOROSEMPORIKISEKTHESIS F1364853207

“ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” Πτολεμαϊδα 10-15 Ιουνίου 2015

Το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας συνδιοργανώνουν την Έκθεση “ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” η οποία θα διεξαχθεί στην Πτολεμαϊδα, από την Τετάρτη 10/06/2015 έως την Δευτέρα 15/06/2015 και η οποία για ακόμη μια φορά έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Δήμου Εορδαίας.

Μία Έκθεση, που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή, και φιλοδοξεί τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει στην ευρύτερη Βόρεια Ελλάδα. Το φετινό άνοιγμα, και η απόφαση να δοθεί περιφερειακός χαρακτήρας στην έκθεση, θέτει πολύ υψηλά τον πήχη. 

Οι επιτυχημένες -κατά ομολογία εκθετών και επισκεπτών- εκθέσεις των προηγουμένων ετών, δεν μπορούν επ’ ουδενί να αφήσουν το οικονομικό περιβάλλον να φρενάρει μία τέτοια διοργάνωση. Η βούληση της νέας διοίκησης για περαιτέρω ενίσχυση της Έκθεσης, σε συνδυασμό με τη ανάγκη των εκθετών, για ακόμα καλύτερες συνθήκες, και ακόμα καλύτερες υποδομές, επιτάσσουν προσπάθεια για ανανέωση. Φέτος τολμάμε ριζικές αλλαγές, ανοίγουμε τους ορίζοντες της Έκθεσης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής. Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε χώρο, αλλάζουμε χαρακτήρα.

Αλλάζουμε όνομα για να δώσουμε τη διάσταση που πρέπει σε μία έκθεση, που είναι πλέον ώριμη, να ανοίξει τα φτερά της, και να άρει τους γεωγραφικούς περιορισμούς που είχε τα πρώτα της χρόνια. Επιλέχθηκε ένα όνομα αναγνωρίσιμο, ένα όνομα που θα στηρίξει την νέα της ταυτότητα.

Η Πτολεμαΐδα, όντας το γεωγραφικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, όντας στο σταυροδρόμι μεγάλων εθνικών οδικών αξόνων, φιλοδοξεί από φέτος να αλλάξει τον χάρτη των Εκθέσεων. Φιλοξενώντας την “ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015”, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, καθώς είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση που θα γίνει μέσα στο 2015.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως αλλάζει ο χώρος διοργάνωσης. Μετά από αιτήματα πολλών από τους εκθέτες, αναζητήσαμε καλύτερους χώρους, εύκολα προσβάσιμους, αναγνωρίσιμους για τους κατοίκους άλλων περιοχών, και το σημαντικότερο: να έχουν υποδομές και βοηθητικούς χώρους, που θα βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Επελέγη ο χώρος του Πάρκινγκ του Ξενοδοχείου Παντελίδης, καθώς είναι το μοναδικό σημείο που πληροί τις υψηλές προδιαγραφές που τέθηκαν.

Σε αυτό το μεγάλο Εμπορικό και όχι μόνο γεγονός ας δηλώσουμε όλοι παρόντες. Αναμένουμε το ενδιαφέρον σας, σχετικά με τη συμμετοχή σας στην έκθεση. Στην φετινή έκθεση, στο νέο μας ξεκίνημα, δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Πληροφορίες:Μποτονάκης Σοφοκλής ( Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου 24630-27265 ( 9:30πμ-1:30μμ).          

                                                            

Σχετικά Αρχεία:

Previous Γ. Βαρουφάκης: Οι θεσμοί πιέζουν για άρση αναστολής πλειστηριασμών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας