Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Εμπορική Αποστολή στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας Ανόβερου 2014

Στις 8-11 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας Ανόβερου 2014, ΗANNOVER MESSE.

Με 7 εξειδικευμένες κλαδικές εκθέσεις παγκοσμίου ενδιαφέροντος η HANNOVER MESSE είναι η μεγαλύτερη & σπουδαιότερη έκθεση στον κόσμο για την βιομηχανία, την τεχνολογία και την καινοτομία. Εάν σας ενδιαφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, στους αυτοματισμούς, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στα νέα υλικά ή στις βιομηχανικές λύσεις, ένα ταξίδι στο Ανόβερο πάντα προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

H HANNOVER MESSE έχει στη διάθεσή του έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 210.000m2  και προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους από 230.000 επισκέπτες και  6.500 εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο.

Κλάδοι Ενδιαφέροντος: Ενέργεια – Κινητές Τεχνολογίες – Τεχνολογία & Περιβάλλον – Έρευνα & Ανάπτυξη – Βιομηχανικός Εξοπλισμός – Βιομηχανικός Αυτοματισμός & Το Ψηφιακό Εργοστάσιο.

(Ηλεκτροκινητικότητα – υβριδικοί κινητήρες – Ολοκληρωμένες Διαδικασίες και Λύσεις Πληροφορικής, Ανανεώσιμες Π ηγές Ενέργειας, Ανάπτυξη Εναλλακτικών Πόρων και Νέων Υλικών, Εξαρτήματα και Συστήματα, Ενεργειακή Μετατροπή, Συστήματα Ασφαλείας, Βιοαέριο, Βιομάζα,  Εμπόριο, Λογισμικό, Consulting, Διάθεση κα.)

Προκαθορισμένες Επιχειρηματικές Συναντήσεις για εκθέτες & επισκέπτες στην HANNOVER MESSE

Η επιχειρηματική συνεργασία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανοίξουν οι πόρτες προς νέες αγορές και ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα με την έκθεση και στο κέντρο αυτής, οργανώνεται η εκδήλωση επιχειρηματικής συνεργασίας b2fair Matchmaking Event, η οποία θα λάβει χώρα στις 9-10 Απριλίου 2014  στο Ανόβερο.

Ως μέρος της HANNOVER MESSE 2014, το b2fair προσφέρει μια εγγυημένη πλατφόρμα για  διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες. 

Είναι η μεθοδολογία και ο μηχανισμός των Partenariat στο πλαίσιο μιας έκθεσης.

Σε ένα χώρο με 5000 έκθετες και πάνω από 200.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ο μηχανισμός αυτός είναι απαραίτητος. Αφορά τους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας και μηχανολογικού εξοπλισμού στον κόσμο.

Για λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις, παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες στο:  http://www.b2fair.com/Hannovermesse2014/?A=111&E=109

b2fair  Εθνικός Σύμβουλος για την Ελλάδα:

Μπάμπης Φιλαδαρλής ΜΒΑ, ΜΙΕx., DipM.

Global Greece – International Business Projects

Previous Διαγωνισμός “Αποκατάσταση βλαβών ύδρευσης Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας