Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
exostrefeia logo F 1165535303

Δράση Δικτύωσης για την Πρωτοβουλία Εξωστρέφειας “EXPORT EXPERT” 4 Απριλίου Θεσσαλονίκη

Δράση Δικτύωσης με θέμα: «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ: Η συμβολή των Τελωνειακών Διαδικασιών και των Logistics στην ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών»  διοργανώνει ο ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), στη Θεσσαλονίκη στις 4 Απριλίου 2014 στις 17.00 (Ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes).

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση και δικτύωση των στελεχών εξωστρεφών επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού κόσμου περιοχής σχετικά με θέματα τελωνειακών διαδικασιών και μεταφορών/αποθήκευσης/διακίνησης.

Η συγκεκριμένη Δράση Δικτύωσης εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Αντίστοιχες δράσεις δικτύωσης θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες Περιφέρειες για τις οποίες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση συμμετοχής ( η οποία επισυνάπτεται) και επικοινωνώντας με τους συνεργαζόμενους φορείς :

ΣΕΒΕ / Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 535333, email: exportnet@seve.gr

ΣΕΒ / Αθήνα, τηλ.: 211 5006118, email: sev4enterprise@sev.org.gr

Previous 11η Πανηπειρωτική Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου & Εποπτικών Μέσων 6 Απριλίου – Άρτα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας