Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Δώσε τίτλο για το άρθρο……

Έκκληση, τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στους εκπροσώπους των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα, να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι του διαλόγου, απευθύνει ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ώστε να μπει τέλος στο πρόβλημα των αποκλεισμών δρόμων που κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ ημερησίως στις επιχειρήσεις και γενικότερα στην εθνική μας οικονομία.

“Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για τις ελληνικές επιχειρήσεις, λόγω της επιβολής των capitalcontrols, την κατακόρυφη πτώση της ζήτησης και της αδυναμίας πρόσβασης σε κάθε μορφή χρηματοδότησης, και οι δύο «αντιμαχόμενες» πλευρές, κυβέρνηση και αγρότες, πρέπει να κατανοήσουν ότι η συνέχιση του αποκλεισμού των εθνικών οδών και των συνοριακών σταθμών θα καταστρέψει συνολικά την ελληνική οικονομία και θα γίνει μπούμερανγκ και για τους ίδιους τους διαμαρτυρόμενους αγρότες, τα προϊόντα των οποίων αποτελούν σημαντικό μέρος των ελληνικών εξαγωγών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συνεχιστεί η παρεμπόδιση της διακίνησης εμπορευμάτων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, θα εκμηδενιστούν οι πιθανότητες εξόδου της ελληνικής οικονομίας από την ύφεση, ενώ θα πληγεί για μία ακόμη φορά η αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό”, ανέφερε.

Previous Στήριξη μέσω ΕΣΠΑ Ηπείρου 2014-2020 Δομών και Υπηρεσιών προς όφελος των γυναικών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας