Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Διοργάνωση από τον ΣΕΒΕ εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφιακού εργαλείου χαρτογράφησης της εξαγωγικής ετοιμότητας

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Η Χαρτογράφηση των Εξαγωγικών ευκαιριών στην ψηφιακή εποχή» διοργανώνει ο ΣΕΒΕ τη Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το Πληροφοριακό Σύστημα διερεύνησης στοιχείων χαρτογράφησης και δεικτών εξαγωγιμότητας που αναπτύχθηκε από τον ΣΕΒΕ, με τη χρήση του οποίου και μέσα από απλά βήματα, γίνεται διάγνωση του επιπέδου εξαγωγικής ετοιμότητας της επιχείρησης και εντοπίζονται οι εξαγωγικές ευκαιρίες προκειμένου να αναδειχθούν οι ελκυστικότερες αγορές – στόχοι όπου θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί. Το Πληροφοριακό Σύστημα περιλαμβάνει μία κεντρική πηγή δεδομένων για συγκέντρωση των απαιτούμενων πληροφοριών καθώς και εξελιγμένα εργαλεία απεικόνισης και συγκριτικής αξιολόγησης ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή αναγνώριση των εξαγωγικών ευκαιριών για την κάθε επιχείρηση.

Επιπλέον, στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των υποστηρικτικών ψηφιακών εφαρμογών εξαγωγικών επιχειρήσεων που αναπτύχθηκαν από τον ΣΕΒΕ και περιλαμβάνουν τα εργαλεία eExhibition, ePartenariat, eInterpreter, eCongress, e-NewBusinessForum και e-Self Assessment.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών για την προώθηση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών επιχειρήσεων ΤΠΕ» του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση 2007-2013.

Μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Previous Περιφέρεια Ηπείρου: Νέος κύκλος δράσεων για την τουριστική προβολή της Ηπείρου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας