Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
kefalogianni olga F1836205753

Διευρύνεται με ταξιδιωτικά γραφεία το ΞΕΕ

Για τη διεύρυνση της βάσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), με την προοπτική εγγραφής των επιχειρήσεων μελών τoυ Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), καθώς και για  θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, ενημέρωσαν την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γιώργος Τσακίρης και ο πρόεδρος HATTA Λύσανδρος Τσιλίδης.

Κατά τη συνάντηση τη Δευτέρα, έγινε αναφορά στη δράση του Επιμελητηρίου και τη συμβολή του στον ελληνικό τουρισμό, ενώ από τον κ. Τσακίρη τονίστηκε ότι η διεύρυνση της βάσης του ΞΕΕ θα ενισχύσει την αντιπροσωπευτικότητά του, εξέλιξη η οποία θα σηματοδοτήσει νέα εποχή στην προσπάθειά του για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.

Η υπουργός χαιρέτισε τις προσπάθειες της διοίκησής του στην κατεύθυνση προόδου του κλάδου και αναφέρθηκε στη σημασία της συσπείρωσης των δυνάμεων του τουριστικού κλάδου, επισημαίνοντας την ανάγκη συλλογικότητας, σύμπνοιας και ανάληψης δράσεων, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού.

«Ενημερώσαμε την υπουργό για την προοπτική εγγραφής των επιχειρήσεων μελών του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) στο Επιμελητήριό μας, σε εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας. Καλωσορίζουμε τα μέλη του HATTA στην οικογένεια του επιμελητηρίου και μαζί θα εργαστούμε για το καλό του τουρισμού και της οικονομίας της χώρας», δήλωσε μετά από τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΞΕΕ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του HATTA σημείωσε ότι «γίνεται πραγματικότητα η εδώ και πολλά χρόνια επιθυμία του Συνδέσμου να συμμετάσχει στο Επιμελητήριο. Ετσι το σύνολο των ταξιδιωτικών και τουριστικών γραφείων, ως δραστηριότητες, δε θα είναι εκτός από τον πανελλαδικής εμβέλειας θεσμικό σύμβουλο της πολιτείας που είναι το Επιμελητήριο».

 tovima.gr

 

Previous Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός με 155 “ΝΑΙ”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας