Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
kosmima F 1957255716

Διεθνής Έκθεση “ISTANBUL JEWELLERY SHOW” 12-15 Μαρτίου 2015 Κωνσταντινούπολη

Στις 12-15 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ- ISTANBULJEWELLERYSHOW 2014  από τη διοργανώτρια εκθέσεων UBM Rotaforte Uluslararası Fuarcılık A.Ş. σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων Κωνσταντινούπολης (IMMIB) στην Istanbul – Turkey  με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και εμπορία κοσμήματων.  

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Τουρκικό Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Εμπορικό Τμήμα της Τουρκικής Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης έχουν ως εξής:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 12-15 Μαρτίου 2015 το Τουρκικό Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 12-15 Μαρτίου 2015 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

www.istanbuljewelryshow.com

Παρακαλούνται οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Εμπορικό Τμήμα της Τουρκικής Πρεσβείας , ώστε να προμηθευτούν την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και αποστείλουν το αργότερο μέχρι τις 16.02.2015 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr 

Σχετικά Αρχεία:

Previous Διαγωνισμός προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης Δ/νση Αστυνομίας Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας