Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
GREEK TOURISM EXPO 2014 F1393234265

Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM EXPO 2014 στις 5- 7 Δεκεμβρίου 2014

Στις 5- 7 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθούν στοMetropolitan Expo ( Ελ.Βενιζέλος)  η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM EXPO ‘14  και το Διεθνές Συνέδριο «Ο Ελληνικός Τουρισμός στη νέα εποχή», που διοργανώνουν οι εταιρίες Leaderexpo-Leadertech.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) στηρίζει και συνεργάζεται με την έκθεση και ανέλαβε να διοργανώσει παράλληλα και το παραπάνω συνέδριο.

Η έκθεση θα παρουσιάσει τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν σήμερα μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό διεθνές τουριστικό περιβάλλον και θα προωθήσει δυναμικά τον Ελληνικό Τουρισμό και στο εξωτερικό.

   H Διεθνής Έκθεση “Greek Tourism Expo” καλύπτει

  • Όλες τις μορφές του Ελληνικού Τουρισμού
  • Τον Γαστρονομικό Τουρισμό, και
  • Τις υπηρεσίες και εξοπλισμούς τουριστικών μονάδων

Η διεθνής έκθεση “GREEK TOURISM EXPO ’14” θα παρουσιάσει όλες τις μορφές κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού και προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να συμμετέχουν στην έκθεση και να δημιουργήσουμε μαζί μία γιορτή για τον Ελληνικό Τουρισμό.

Είναι ο ιδανικός επαγγελματικός χώρος στον οποίο εκθέτες και επισκέπτες, μέσω των Β2Β συναντήσεων, θα έχουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

Οι Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο μεταξύ των εκθετών και των Hosted Buyers στο πλαίσιο του Προγράμματος Μeet the Greeks  του οποίου την υλοποίηση ανέθεσε η διοργανώτρια εταιρία Leadertech στην εταιρία Travel Media Applications εκδότρια των Travel Daily News ( www.traveldailynews.netμε πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και με ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου επαφές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Travel Media Applications έχει υλοποιήσει προγράμματα hosted buyers και B2B Workshops σε πολλές χώρες με ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι Hosted Buyers οι οποίοι θα ξεχωρίζουν για την επαγγελματική τους ποιότητα και δυνατότητα, θα προέρχονται από τις αγορές της Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, κ.λ.π., από νέες αγορές, όπως Ρωσία, Πολωνία, Ινδία και Τουρκία, από χώρες της Βαλτικής και από τις ανερχόμενες αγορές της Ασίας συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας.

 Επισυνάπτονται το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ της Έκθεσης, το ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και το Δ.Τ. Hosted Buyers.

Previous OAEE: Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η εμπρόθεσμη πληρωμή του 4ου διμήνου 2014
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας