Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2014 6-9 Μαρτίου 2014

Στις 6 -9 Μαρτίου 2014, στο χώρο του  METROPOLITAN EXPO CENTER στο Αεροδρόμιο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2014, φιλοξενώντας τους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των Θερμοϋδραυλικών Εφαρμογών, της Ύδρευσης, της Βιομηχανικής Ψύξης, της Ηλιακής Ενέργειας, του Κλιματισμού και του Φυσικού Αερίου.

Η Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2014, υπό την αιγίδα και τη συμμετοχή του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής  Αλλαγής και με την υποστήριξη και τη συμμετοχή του ΕΝΕΠΙΘΕ (Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας), θα συμπεριλάβει όλο το φάσμα του κλάδου της Ενέργειας προσκαλώντας τις επιχειρήσεις να διαμορφώσουν από κοινού τους διαύλους συνεργασίας και τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.), και οι τομείς της Ηλιακής ενέργειας, της Ύδρευσης, Εξαερισμού κτλ.

Στο παρακάτω link θα βρείτε, ώρες λειτουργίας, πρόσβαση και τη δυνατότητα να εκτυπώσετε την πρόσκληση σας:  http://www.climatherm.gr/index.php?id=24 .

Previous Επιστολή προέδρου Επιμελητηρίου προς υπουργό Οικονομικών με θέμα «Προβλήματα από την απόφαση κατάργησης τμημάτων της Δ.Ο.Υ. Άρτας – αναλογική εξομάλυνση προστίμων Ν. 4174 / 2013»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας