Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ASIA FRUITLOGISTICA2015 F1031315125

Διεθνής Έκθεση ASIA FRUITLOGISTICA 2015 στο Χόνγκ Κόνγκ στις 2 – 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η ομάδα της GREAT – Trade Exhibitions and Exports, στο πλαίσιο συνεχούς αναζήτησης για νέες προτάσεις προβολής και παρουσίασης των ποιοτικών προϊόντων της χώρας μας στο εξωτερικό, έχει εντάξει στο ετήσιο εκθεσιακό πρόγραμμα της τη Δ.Ε. ASIA FRUITLOGISTICA 2015, που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Asia World – Expo Center, στο Χόνγκ Κόνγκ στις 2 – 4 Σεπτεμβρίου 2015, προκειμένου να ενισχύσει το δίαυλο επικοινωνίας και εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Επισυνάπτονται πρόσκληση, κανονισμός και αίτηση συμμετοχής για την εν λόγω έκθεση και σας προτείνουμε πακέτο παροχών για την καλύτερη δυνατή προβολή σας στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην ευρύτερη περιοχή του Ειρηνικού για τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.Η εταιρεία μας μπορεί να οργανώσει για σας όλες τις λεπτομέρειες της εκθεσιακής σας παρουσίας για την εύρυθμη λειτουργία του περιπτέρου σας πριν και κατά τη διάρκεια του εκθεσιακού γεγονότος, προς διευκόλυνση του προγράμματος σας.  

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται στο info@greatexhibitions.gr μέχρι την Τετάρτη 15/4/2015, αυστηρά λόγω χρονοδιαγράμματος της έκθεσης, προκειμένου να μπορέσουμε να οριστικοποιήσουμε το χώρο σας.

 

Maria Giakoumaki – Project Manager

GREAT – Trade Exhibitions and Exports – Consulting

38, Mesogion Avenue 11527, Athens, GR

Tel. +30 210 7755080 Fax +30 210 7755049 

Previous Επιχειρηματική Αποστολή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUFOOD 14 -16 Μαΐου 2015 στην Κωνσταντινούπολη
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας