Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΥΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Διακηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος για τους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου και του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού», με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  47.821,60 ευρώ  με την δυνατότητα να φτάσει ως και τα  60.025,18 ευρώ (δικαίωμα προαίρεσης) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

   Ο διαγωνισμός θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Δήμου Αρταίων στην Περιφερειακή Οδό & Αυξεντίου 3ος όροφος  την Τρίτη 03-03-2015 και ώρα 11.30 π.μ. έως 12.00 π.μ., κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής. Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην υπηρεσία μέχρι την προηγουμένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού

Αντίγραφα της διακήρυξης για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό  και πληροφορίες γι’ αυτόν παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Αρταίων, (αρμόδιοι υπάλληλοι: Πετσιμέρης Άγγελος, Χ. Σφήκα   τηλ.2681362243-240 ), καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.arta.gr.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Previous ΕΣΕΕ: Σε δύο στάδια η επαναφορά του κατώτατου μισθού
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας