Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Διαγωνισμός ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

 O Δήμαρχος Αρταίων Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείων, χαρτιού φωτοτυπικού και υλικών μηχανογράφησης, μελανιών για εκτυπωτές, φωτοτυπικά κλπ  για τις ανάγκες του Δήμου, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης % για το σύνολο των ειδών κάθε ομάδας, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  72.601,70 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείων, χαρτιού φωτοτυπικού και υλικών μηχανογράφησης, μελανιών για εκτυπωτές, φωτοτυπικά κλπ  για τις ανάγκες του Δήμου, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης % για το σύνολο των ειδών κάθε ομάδας, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  72.601,70 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων στην Περιφερειακή Οδό & Αυξεντίου 3ος όροφος  την Τετάρτη 18-12-2013 και ώρα 11:30 π.μ. έως 12:00 π.μ., κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής. Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην υπηρεσία μέχρι την προηγουμένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού

Αντίγραφα της διακήρυξης για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό  και πληροφορίες γι' αυτόν παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Αρταίων, (αρμόδιοι υπάλληλοι: Πετσιμέρης Άγγελος, Χ. Σφήκα   τηλ.2681362243-240 ), καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.arta.gr.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

  

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

 

 

Previous Κοινοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων για την αγορά της Κορέας και της Ιαπωνίας – Executive Training Program (ETP)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας