EGDIX2 F 161798811

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – Υλοποίηση ενημερωτικής τηλεδιάσκεψης με την ΕΓΔΙΧ 22/09/2021 _Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Ηπείρου (Π.Ε.Σ.Η.) ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» .

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι του Π.Ε.Σ. Ηπείρου και συγκεκριμένα: ο κος Αλέξανδρος Πάσχος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας & Π.Ε.Σ.Η., ο κος Ιωάννης Γκολομάζος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας, ο κος Ιωάννης Μπούρης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας καθώς και ο κος Ιωάννης Μήτσης Α΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Ο Κεντρικός Ομιλητής κος Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών και στελέχη της Γραμματείας ανέπτυξαν τα ακόλουθα θέματα, και με το πέρας της αρχικής παρουσίασης συζητήθηκαν απορίες και προβληματισμοί των συμμετεχόντων.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν :

• Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας.
  • Ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις.
  • Η ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.

Η τηλεδιάσκεψη είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο στον σύνδεσμο YouTube:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ: http://www.keyd.gov.gr/ryumish_ofeilvn_ejvdik/

Η ανωτέρω ενημερωτική εκδήλωση διοργανώθηκε από το Π.Ε.Σ.Η. στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών των Επιμελητηρίων της Ηπείρου προς τα μέλη τους.

Εκ των Π.Ε.Σ. Ηπείρου

Σχετικά Αρχεία:

Previous ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Οδηγός Άρτας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας