Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
1 F 1734248147

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Άρτας συμμετείχε στην 85η ΔΕΘ, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 85η ΔΕΘ είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση που διοργανώθηκε στην Ευρώπη το 2021 με την τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Υπουργοί, Βουλευτές, πολιτευτές, εκπρόσωποι και των δυο βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης, διοικήσεις Επιμελητηρίων, αντιπροσωπείες επαγγελματικών οργανώσεων και πλήθος επιχειρηματιών τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο του Επιμελητηρίου. Μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νικόλαος Παπαθανάσης ,ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, οι Βουλευτές Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και Χρήστος Γκόκας, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, το σύνολο των Προέδρων των Επιμελητηρίων της χώρας και άλλοι.
Στα πλαίσια ενδυνάμωσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών μας, φιλοξενήθηκαν στα περίπτερα του Επιμελητηρίου με την ΚΕΕΕ αλλά και με την Περιφέρεια Ηπείρου

με φυσική παρουσία οι:

ΒΙΤΣΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ -(ΦΥΤΩΡΙΑ)

ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ «ΑΡΑΧΘΟΣ»-(ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ)

EVINCE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ- (ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ)

ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ O.E -.(ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΝΕΡΩΝ «ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ»)

ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(ΤΡΥΦΩΝΑΣ) –(BLUEBERRY FARM)

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΑΡΤΙΝΟ ΓΛΥΚΑΚΙ)

Προϊόντα και προωθητικό υλικό έστειλαν οι:

LAKY Α.Ε. (Χαβιάρι –ζωοτροφές)

ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Πορτοκαλάδα Άρτας-ποτά)

ΚΟΤΣΙΑΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Εργαστήρι Ζυμαρικών)

ΜΠΕΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ελιές Άρτας ΦΙΛΙΠΠΟΣ”)

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ “ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ” (Μέλι)

ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Eλιές –Πάστα Ελιάς)

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΓΑΤΣΙΟΣ ΕΠΕ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο οργάνωσε την παρουσίαση των προϊόντων των επιχειρήσεών μας, αλλά και του Νομού μας ως τουριστικού προορισμού την προβολή σχετικών video καθ΄ όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Στα πλαίσια της 85ης ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ ,στη οποία κατά την ομιλία του ο πρόεδρος Ιωάννης Γκολομάζος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις , εξαιτίας της πανδημίας και των αυξήσεων των τιμών και πρότεινε την ανάγκη λήψης περισσοτέρων μέτρων στήριξης προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομία. Πρότεινε επίσης την αλλαγή   του μοντέλου ανάπτυξης της οικονομίας με βάση τον πρωτογενή τομέα και την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάπτυξης προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς και την ενίσχυση των μικρότερων επιχειρήσεων .

Άλλα θέματα που έθιξε ο πρόεδρος Γιάννης Γκολομάζος ήταν η αντιμετώπιση του υψηλού ιδιωτικού χρέους, η μείωση της φορολογίας ως μέτρο προστασίας απέναντι στη ακρίβεια , η εύκολη πρόσβαση των επιχειρήσεων στον τραπεζικό δανεισμό κ.α.

Ο Προέδρος και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου συμμετείχαν σε διάφορες ημερίδες και συναντήσεις που διενεργήθηκαν στα πλαίσια της 85ης ΔΕΘ

Σχετικά Αρχεία:

Previous myBusinessSupport:Άνοιξε η εφαρμογή για επανένταξη στις ρυθμίσεις 100 & 120 δόσεων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας