Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
artoza2017 F 694934379

ARTOZA 2017 Metropolitan Expo 3-6 Μαρτίου 2017

Έχοντας ως παρακαταθήκη την ιστορική της διαδρομή και την ουσιαστική στήριξη όλων των θεσμικών φορέων, αλλά και των επαγγελματιών όλου του κλάδου, η ARTOZA είναι και πάλι έτοιμη να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στις προκλήσεις του μέλλοντος. Από τις 3 έως και τις 6 Μαρτίου, η καρδιά όλου του κλάδου θα χτυπάει στο Metropolitan Expo! Περισσότερες από 250 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις σας περιμένουν σε μία πραγματικά μεγάλη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών προϊόντων.

Πλήρως αναβαθμισμένο το πρόγραμμα επιδείξεων και σεμιναρίων
Έχοντας εδραιώσει την εικόνα μιας από τις πλέον επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις στην Ελλάδα και από τις καλύτερες του είδους της διεθνώς, η ARTOZA δίκαια θεωρείται ως το μεγαλύτερο εμπορικό φόρουμ για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα. Παράλληλα, όμως, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι αντλούν στην ARTOZA σημαντικά εφόδια για να εξελίξουν τη δουλειά τους και να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους.
Για το σκοπό, το πρόγραμμα επιδείξεων και παρουσιάσεων της 15ης ARTOZA είναι πιο πλούσιο και στοχευμένο από κάθε προηγούμενη διοργάνωση. Έμπειροι εισηγητές, κορυφαίοι στο είδος τους, θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές που κυριαρχούν στη διεθνή σκηνή της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής. Παράλληλα, εξειδικευμένοι επιστήμονες θα προτείνουν μεθόδους και λύσεις για την ανάπτυξη των πωλήσεων, το marketing και την αξιοποίηση των social media από τα σύγχρονα αρτοζαχαροπλαστεία.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

 

Previous Γ.Ν.Ζακύνθου: Διαγωνισμός Διανομή των γευμάτων στους ασθενείς του Νοσοκομείου, σε ιδιωτικό συνεργείο παροχής υπηρεσιών Τροφοδοσίας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας