Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Άρση των Capital Controls από 1η Σεπτεμβρίου 2019 – ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, από όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών», η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για την άρση από 1ης Σεπτεμβρίου των capital controls.

Η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Την πλήρη άρση των capital controls ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συζήτησης επί του νομοσχεδίου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

«Σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος αποκαθιστούμε πλήρως την ομαλότητα στην κίνηση κεφαλαίων. Τα capital controls αποτελούν από σήμερα παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός. Ανακοινώνοντας την κατάργηση των capital controls, μετά από 50 μήνες, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «σήμερα κλείνει ένας 4ετής κύκλος ανασφάλειας» και ανοίγει ένας νέος κύκλος αισιοδοξίας για την οικονομία και τη χώρα.

Η τροπολογία

Η σχετική τροπολογία που κατατέθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και προβλέπει την πλήρη άρση των capital controls από 1η Σεπτέμβρη.

Σχετικά Αρχεία:

Previous Προκήρυξη διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑ ΙΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “INNOVATIVE USE OF OLIVE, WINERY AND CHEESE WASTE BY PRODUCTS IN ANIMAL NUTRITION FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS FROM ANIMALS”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας