Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ellinoaraviko epim F 425815226

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο: Ημερίδας “Doing Business in the Arab World” 22 Μαρτίου 2017, Divani Caravel Αθηνών

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αποστείλει το προκαταρκτικό πρόγραμμα (ελληνικά και αγγλικά) της Ημερίδας με θέμα Doing Business in the Arab World που θα λάβει χώρα στις 22 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Επισυνάπτονται, επίσης, οι ανανεωμένες λίστες των Αράβων επιχειρηματιών που θα λάβουν μέρος στην Ημερίδα-Workshop από την Αίγυπτο, τη Λιβύη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ερμπίλ (Ιράκ), τη Σαουδική Αραβία και την Παλαιστίνη.

*Σημειώνεται πως οι λίστες είναι προσωρινές, έως ότου λάβουν όλοι οι επιχειρηματίες άδεια εισόδου στην Ελλάδα (visa)*

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει δύο συνεδρίες με ομιλητές από ελληνικές και αραβικές επιχειρήσεις, δύο Άραβες Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα, καθώς και τέσσερις Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων από τις ελληνικές πρεσβείες στην Αίγυπτο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Ιράκ (Ερμπίλ) και στη Σαουδική Αραβία οι οποίοι θα παρουσιάσουν την εμπειρία, την εξειδικευμένη γνώση τους, καθώς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται στην εκάστοτε χώρα.

Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις B2B μεταξύ των επισκεπτόμενων επιχειρηματιών και των Ελλήνων ομολόγων τους, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Η εν λόγω εκδήλωση έγκειται στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου να παρουσιάσει στις ελληνικές επιχειρήσεις σημαντικές πληροφορίες, με σκοπό να τις ενισχύσει στην προσέγγιση ή εξάπλωσή τους στις αραβικές αγορές, μέσω της κατανόησης των ειδικών πολιτισμικών χαρακτηριστικών που διέπουν την περιοχή.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής και μας την αποστείλουν το συντομότερο δυνατό.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 16:00

Previous ΤΕΙ Ηπείρου: Συνοπτικός Ανοικτός Διαγωνισμός για τη Συντήρηση Ανελκυστήρων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας