Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
kourmousis fotis F2011405921

Ανοιχτή ενημερωτική ημερίδα για τα “κόκκινα δάνεια” – Παρασκευή 7 Απριλίου στη 13.00 στο Επιμελητηριακό Μέγαρο

Ημερίδα  για τα «κόκκινα δάνεια» συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Άρτας & ο Δήμος Αρταίων την Παρασκευή 7 Απριλίου, στη 1:00 το μεσημέρι, στο Επιμελητηριακό μέγαρο, με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση.

Στόχος να ενημερωθούν:

  • οι  ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιώτες για την ήδη ψηφισμένη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
  • οι υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, για την υπό ψήφιση νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Ειδικότερα, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, θα παρουσιάσει  το  θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών τόσο για τα «κόκκινα δάνεια» όσο και για  τις οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ) και στη συνέχεια θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των συμμετεχόντων.

Ταυτόχρονα, θα δεχθεί εισηγήσεις και προτάσεις για ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη νομοπαρασκευαστική διαδικασία, καθώς και στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Previous Υποχρεωτική η εγγραφή στη Βάση Δεδομένων «Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών (ΜΕΝΟ)» για όλους όσους δραστηριοποιούνται στο τομέα των νωπών οπωροκηπευτικών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας