Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
inclust F 121597771

Αμβρακία Αναπτυξιακή:Παρουσίαση Ενιαίου Καλλιτεχνικού Προγράμματος Άρτας

Η Αμβρακία Αναπτυξιακή του  Επιμελητηρίου Άρτας σας ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 06/10 και ώρα 18:30 στον ισόγειο χώρο του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να συζητηθεί το Ενιαίο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα (Calendar) της περιοχής, όπως προκύπτει μετά από συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς και ομάδες της ΠΕ Άρτας.

Παρακαλούμε για την παρουσία σας καθώς στη συνάντηση θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για τη βελτιστοποίηση/ αναβάθμιση του τακτικού ετήσιου προγράμματος εκδηλώσεων, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία κοινής πολιτιστικής ταυτότητας στην περιοχή.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου «LOCAL CLUSTERS & SOCIAL ENTERPRISES INCUBATORS IN THE FIELDS OF CULTURE / TOURISM& FOLK TRADITION», με Ακρωνύμιο: InClust το οποίο εντάσσεται στο INTERREG IPA II CROSSBORDER COOPERATION PROGRAMMEGREECEALBANIA 2014-2020”  και υλοποιεί η Αμβρακία Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Άρτας.

Previous ΕΥΔ Περιφέρειας Ηπείρου:Παράταση στην υποβολή στο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων των τομέων αιχμής της Περιφέρειας Ηπείρου για την απασχόληση ανέργων με υψηλά τυπικά προσόντα (6η Τροποποίηση)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας