Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Αιτήματα Ελέγχου Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου (αιτήματα επαλήθευσης δαπανών) Διαθέσιμα στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ ενημερώνει τους Δικαιούχους του προγράμματος  ‘’ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ’’ του Ε.Π. ”Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων” του ΕΣΠΑ 2007-2013 ότι είναι πλέον διαθέσιμα και τα αιτήματα ελέγχου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου (αιτήματα επαλήθευσης δαπανών) στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) της ΜΟΔ Α.Ε.

Κατά συνέπεια όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να υποβάλλουν αίτημα ελέγχου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου τους υποχρεούνται από τη Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, να υποβάλλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά, το οποίο στη συνέχεια θα  αποστέλλεται και σε έντυπη μορφή  (με σφραγίδα και υπογραφή της επιχείρησης) μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται, σύμφωνα με τις Οδηγίες υποβολής που έχουν λάβει.

Επιπλέον, σε περίπτωση που σε προγενέστερο χρόνο έχουν υποβληθεί αιτήματα με εξωσυστημικό τρόπο θα πρέπει άμεσα να υποβληθούν εκ νέου ηλεκτρονικά με την ίδια σειρά που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη με ηλεκτρονικό τρόπο και μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) της ΜΟΔ Α.Ε. υποβάλλονται τα αιτήματα τροποποίησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρονολογική σειρά προτεραιότητας πρέπει να τηρηθεί τόσο για τα αιτήματα ελέγχου και την έγκριση αυτών, όσο και για τα αιτήματα τροποποιήσεων και την έγκριση αυτών.

Πληροφορίες στο τηλ:2610-622711 (εσωτερικό 6)

Previous Στις εφορίες στέλνει η ΔΕΗ τα απλήρωτα «χαράτσια» ακινήτων του 2013
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας