Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
a cert F1876114413

Α CERT: Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εξάγουν στη Ρωσία καλούνται να υποβάλλουν άμεσα αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η Α CERT, η διοίκηση της οποίας βρίσκεται τις μέρες αυτές στη Μόσχα για τον λόγο αυτό, ενημερώνει ότι ο Rosselkhoznadzor ετοιμάζει θετική απάντηση στην επιστολή του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτη Σγουρίδη σύμφωνα με την οποία θα αποστείλει κλιμάκιο αξιολόγησης στη χώρα μας στις αρχές Απριλίου.

Αντικείμενο των ελέγχων θα είναι σε πρώτη φάση οι επιχειρήσεις παραγωγής γάλακτος, κρέατος, ιχθύων καθώς και των προϊόντων αυτών, που ενδιαφέρονται να εξάγουν στη Ρωσία. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που πρόκειται να δεχθεί τους σχετικούς ελέγχους και θα ακολουθήσουν η Κύπρος και η Ουγγαρία.

Όπως είναι ήδη γνωστό από σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Rosselkhoznadzor του Υπουργείου Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας  (http://www.fsvps.ru/fsvps/news/12759.html?_language=en) “…η A CERT πρόκειται να πραγματοποιήσει αρχικούς και περιοδικούς ελέγχους και πιστοποιήσεις εξαγωγικών επιχειρήσεων. Για αυτό τον λόγο, η A CERT έχει αναπτύξει ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης το οποίο εγγυάται τις παραδόσεις ποιοτικών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στη Ρωσία…”

Στο πλαίσιο αυτό η A CERT καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους προκειμένου να ολοκληρώσουν εγκαίρως, πριν την άφιξη της ομάδας αξιολόγησής του Rosselkhoznadzor στην Ελλάδα, τις απαιτούμενες διαδικασίες για την εγγραφή τους στα σχετικά μητρώα του.

Πληροφορίες: τηλ. 2310 210777 (κα Κωνσταντία Ναλμπάντη, Γεν. Διευθύντρια Α CERT), email: nn@acert.orgκαι website: www.acert.org.

Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος επισυνάπτεται του παρόντος email. Μπορείτε, επίσης, να την κατεβάσετε από εδώ.

Οι απαιτούμενες ενέργειες πρέπει να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών.

A CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ

Τήλου 2, 54638 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 210777, Fax: 2310 210417
e-mail:
nn@a-cert.org, url: www.a-cert.org

Previous FASHION EXPO – 27 – 28 – 29 Ιουνίου 2015
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας