Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ellados gefsi2018 F 1734865021

Στην 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» το Επιμελητήριο Άρτας – Αποστολή ενημερωτικού υλικού προβολής ή δειγμάτων προϊόντων μέχρι τις 8 Μαΐου

Το Επιμελητήριο Άρτας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων -μελών του, θα συμμετάσχει με αυτόνομο χώρο στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, στην 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»,  η οποία πραγματοποιείται από τις 10 έως 13 Μαΐου  2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η διοργάνωση έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της (με έμφαση στη λαϊκή παράδοση).

Στο πλαίσιο της έκθεσης προβάλλεται το σύνολο των κατηγοριών προϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και ειδικότερα: Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα, Αλλαντικά, Ψαρικά, Αλίπαστα, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Ξηροί Καρποί, Παραδοσιακά Προϊόντα, Βιολογικά Προϊόντα, Φρούτα- Λαχανικά (Αποξηραμένα, φρέσκα) Συνεταιρισμοί, Αρωματικά Βότανα, Κονσέρβες, Ζυμαρικά, Κατεψυγμένα, Λάδι, Ελιά, Αποστάγματα, Αλκοολούχα Ποτά, Καφές, Αναψυκτικά, Ροφήματα, Αφεψήματα, Οίνος, Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Εκδόσεις κλπ.

Όσες επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να στείλουν ενημερωτικό υλικό για την προβολή τους ή δείγματα προϊόντων – παραγωγής τους για να διατεθούν στους επισκέπτες της έκθεσης παρακαλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email: info@eartas.gr, να καλέσουν στο τηλέφωνο 2681028728 ή να στείλουν το υλικό τους έως την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 στο Επιμελητήριο (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου – 5ος όροφος).

Previous ΓΝ Ζακύνθου: Διαγωνισμός για την προμήθεια Υγειονομικού Υλικού Διαφόρου & Διαγωνισμός για την προμήθεια Αναλώσιμων Υλικών Εργαστηρίων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας