Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
images F829823603

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΜΕ ΙΣΧΥ ΕΩΣ 31.12.2017

Προς τους Ασφαλιστικούς ή Αντασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, Συνδεδεμένους ή μη, των οποίων η ισχύς της ταυτότητας (αδείας) που τους έχει χορηγήσει το Επιμελητήριο λήγει την 31η Δεκεμβρίου του 2017.

Για την ανανέωση της ταυτότητας (αδείας) και στο χρονικό διάστημα από 1.1.2018 έως και 31.3.2018, σύμφωνα με το Ν. 1569/85, ως ισχύει και το ΠΔ 190/06, πρέπει να προσέλθετε στην Υπηρεσία μας και να  συμπληρώσετε:

1.  Την  αίτηση ανανέωσης της ταυτότητας (αδείας) σας (επισυνάπτεται)

 2. Την Υπεύθυνη Δήλωση (όπως παρατίθεται, βλ. Σχετικά Αρχεία)

Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ  ΓΙΝΕΤΑΙ:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ : Έπειτα από προσκόμιση εξουσιοδότησης θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή καθώς και θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του ενδιαφερόμενου της ως άνω υπεύθυνης δηλώσεως.

Σε περίπτωση που έχει λήξη μόνο η αστική ευθύνη σας επισυνάπτουμε υπεύθυνη δήλωση την οποία πρέπει να συμπληρώσετε και να μας την αποστείλετε.

 

Επίσης σας επισυνάπτουμε έγγραφο της Κ.Ε.Ε.Ε για την λειτουργία του Ε.ΣΗ.Π Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και σας ενημερώνουμε ότι εντός των ημερών θα αναρτηθεί στο site του Επιμελητηρίου www.eartas.gr σχετικό bannerπου θα συνδέει αυτόματα τον χρήστη με τον ισότοπο της Κ.Ε.Ε.Ε 

Previous Οι νέες τιμές στα διόδια
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας