Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
medexpo2016 F1971097610

«6η Διεθνής Έκθεση Medwood – Η έκθεση κλειδί» 7-10 Απριλίου 2016

Η έκτη κατά σειρά έκθεση MEDWOOD 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2016, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Η έκθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα των υλικών, του ξύλου και των νέων τεχνολογιών.

Βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι: είδη ξυλείας, υλικά επιπλοποιίας και κουζίνας, ξύλινα κουφώματα, πέργκολες, σκέπες/στέγες, decking, πατώματα, εσωτερικές σκάλες, ξύλινα σπίτια, ειδικές κατασκευές, διακοσμητικές επιφάνειες, καινοτόμα υλικά και εργαλεία-μηχανήματα.

Στην έκθεση θα συναντήσει κανείς ένα μεγάλο αριθμό εκθέτων, χιλιάδες επισκέπτες  από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού, όλοι προερχόμενοι από τους  επαγγελματικούς χώρους των διαφορετικών τομέων της φετινής έκθεσης καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες. Σε αυτή την έκθεση θα λάβει χώρα το SurfaceEvent 2016 (9 Απριλίου) σχετικά με τα καινοτόμα υλικά και τις επιφάνειες από επαγγελματίες κύρους.

Στόχος της έκθεσης είναι να ενημερωθούν οι εταιρείες ξύλου-επίπλου και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για τις καινοτομίες και νέες τάσεις στoσχεδιασμό και στην πράσινη αρχιτεκτονική και δόμηση. Έμφαση δίνεται στην ενδυνάμωση της εξωστρέφειας και η προσέγγιση στον τουριστικό/ξενοδοχειακό κλάδο.

Παράλληλες εκθέσεις τις ίδιες μέρες αλλά σε διαφορετικές αίθουσες θα είναι οι: «DOMOTEC– Δόμηση, Ανακαίνιση, Εξοικονόμηση», BUILDINGGREEN, και ELECTROTEC & Σαλόνι Φωτισμού.

Η MEDWOOD 2016 θα υποστηριχτεί από την διοργανώτρια εταιρεία της, Medexpo Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Η Medexpo Α.Ε. υποστηρίζει την έκθεση με ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινήσεις και εγγραφή στο event μπορείτε να επισκεφτείτε την παρουσίαση της έκθεσης μας στην ιστοσελίδα www.medwood.gr , την σελίδα μας στο facebook Medwood ή να επικοινωνείτε στο email: info@medwood.gr, τηλ.: 210 2931011, δ/νση: Δοϊράνης 65 11363 Αθήνα.

 

Previous 2η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo 4-7 Μαΐου 2016
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας