Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
anakyklosichartiou F 123608642

651 αποθήκη βάσεως υλικού πολέμου:Διαγωνισμό ανακύκλωσης χαρτιού

1.       Σας γνωρίζουμε ότι, η 651 ΑΒΥΠ /ΔΕΛ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, προκηρύσσει κατόπιν του σχετικού, δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, που αφορά στην εκποίηση των παρακάτω υλικών που θα φυλάσσονται και θα συγκεντρώνονται σε Στρατόπεδα της Αττικής:α. Χαρτί εγγράφων που έχει προηγουμένως τεμαχιστεί, β. Λοιπό άχρηστο έντυπο υλικό, γ. Συσκευασίες από χαρτί ή χαρτόνι.

2.    Μετά τα παραπάνω σας αποστέλλουμε, συνημμένα, την υπ’ αρίθμ: 01/15 διακήρυξη που αφορά στον υπόψη διαγωνισμό και παρακαλούμε:

α.  Την    ΕΛΜΑ:

(1)         Να τη δημοσιεύσει την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 στις παρακάτω εφημερίδες και να μας στείλει τρία (3) αντίτυπα από κάθε εφημερίδα :

 (α)  ΑΘΗΝΩΝ   :   ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ  –  ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ -ΓΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ.

(β) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ.

(2)    Να αποστείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο τη δημοσίευση του συνημμένου κείμενου της περίληψης της διακήρυξης με αριθμό πρωτοκόλλου : (πρωτόκολλο παρόντος) για τη διενέργεια του υπόψη διαγωνισμού σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 9 παρ. 5 του Ν.3469/28 Ιουν. 2006 και στη συνέχεια την αποστολή του ΦΕΚ σε εμάς.

 β. Τα Επιμελητήρια να μεριμνήσουν να λάβουν έγκαιρα γνώση τα μέλη τους, με σκοπό την όσο το δυνατόν ευρύτερη συμμετοχή σ’ αυτόν.


(ΥΠ) Σπυρίδων Γώτης ΔΕΛ/Γρ. Προμ.

 

 

 

 

Σχης (ΥΠ) Χρήστος Λαζαρίδης Διοικητής

Previous ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία:Διαγωνισμό προμήθεια οπωροκηπευτικών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας