Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
expotrof2016 F 333033353

3η EΞΠΟΤΡΟΦ : 29 Ιανουαρίου- 01 Φεβρουαρίου 2016 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

Η διοργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών και τους παραγωγούς της χώρας μας, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά: ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016, από τις 29/1 έως τις 01/02 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Μια έκθεση, που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης επαγγελματιών και καταναλωτών από όλη τη χώρα, με πάνω από 35.000 επισκέπτες, αλλά και εκπροσώπων από μεγάλες αγορές, που την επέλεξαν για σημαντικές εκδηλώσεις τους όπως το ελληνορωσικό εμπορικό επιμελητήριο που διοργάνωσε το εξαγωγικό του συμπόσιο, το ελληνοκινεζικό εμπορικό επιμελητήριο με την διεξαγωγή της ημερίδας του, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη συμφωνιών και συνεργασιών με σκοπό την ανάπτυξη των εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων.

Με διπλό προορισμό, τόσο το χονδρεμπόριο και την προώθηση των συνεργασιών των εκθετών εντός και εκτός Ελλάδας, όσο και την λιανική και την επαφή του μεγαλύτερου καταναλωτικού κοινού της χώρας με σπάνια και εκλεκτά προϊόντα από κάθε σημείο της Ελλάδας, η EΞΠΟΤΡΟΦ διεξάγεται σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το F&B Commercial Hall και το Greek Market Hall αντίστοιχα, ώστε να συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμμετεχόντων. Αυτό άλλωστε είναι και το όραμα και η φιλοσοφία της διοργανώτριας εταιρίας, της RM International, που εδώ και 25 χρόνια υπογράφει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις στον τομέα τους, που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκέπτες και έχουν δικαιώσει με την προβολή τους και τα ανταποδοτικά τους οφέλη κάθε εκθέτη που τις επέλεξε.

Σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση, υπάρχει χώρος για κάθε μικρή ή μεγάλη εταιρία, επιχείρηση, επαγγελματία αλλά και παραγωγό, που με τον κόπο του και την προσπάθειά του συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, και που αναζητά το σωστό τρόπο για την εξέλιξη των πωλήσεων και της εξαγωγικής δυναμικής του. Στην EΞΠΟΤΡΟΦ 2016, υπάρχει μια θέση για εσάς. Σας περιμένουμε.

Η διοργάνωση που αλλάζει τα δεδομένα

Η περσινή διοργάνωση όπως όλοι γνωρίζουμε έλαβε χώρα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη πολιτική και οικονομική περίοδο. Παρόλα αυτά, χάρη στο χαρακτήρα της, το σχεδιασμό και τον επαγγελματισμό της, πέτυχε να προσελκύσει περισσότερους από 35.000 επισκέπτες, 221 εκθέτες του κλάδου, τη συμμετοχή με περίπτερο τεσσάρων Περιφερειών, επίσημων φορέων, διακρατικών εμπορικών επιμελητηρίων, αύξησε τις παράλληλες επαγγελματικές εκδηλώσεις και τα θεματικά της event για το κοινό. Μια σημαντική άνοδο σε όλα της τα επίπεδα, τα οποία και φέτος δεσμευόμαστε ότι θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016
29 Ιανουαρίου – 01 Φεβρουαρίου 2016
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ


RM International – Ε. ΜΟΡΦΙΡΗΜΕΠΕ, ΔιοργάνωσηΕκθέσεων – Συνεδρίων
Πανιωνίας 18, 16561 Γλυφάδα – ΤηλΚέντρο: 210 96 10 135 www.expotrof.gr 

Previous «Βουτιά» στις ασιατικές αγορές – Βύθισε τις ευρωαγορές η Κίνα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας