Από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιηθούν η 26η DETROP- Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας παράλληλα με την 6η Διεθνή Έκθεση Οίνου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.
Δύο Μεγάλα Θεματικά Σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δυο διοργανώσεων.
- Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο Ελαιόλαδο και την Ελιά, τους θησαυρούς της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής και
- το δεύτερο σαλόνι θα εστιάσει στα Αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο.
Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ |
ΕΚΘΕΜΑΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 |
ΣΑΛΟΝΙ ΕΛΙΑΣ-ΛΑΔΙΟΥ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 |
ΚΡΕΑΣ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 |
ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8,9,10 |
ΚΡΑΣΙΑ, ΠΟΤΑ, ΜΠΥΡΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΦΕΔΕΣ, ΧΥΜΟΙ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 16 |
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 2,17 |
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ |
Συνημμένα το ενημερωτικό έντυπο ελληνικό και αγγλικό (είναι πιο ενημερωμένο) και οι δηλώσεις συμμετοχής για τα θεματικά σαλόνια.