Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
agrofood saudi2016 F 1352976271

23η διεθνή έκθεση του κλάδου τροφίμων- ποτών SAUDI AGROFOOD Riyadh International Convention & Exhibition Center 2 έως 5 Οκτωβρίου 2016

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διοργανωτές για την Ελλάδα
Η εταιρεία GREAT- Greek Exports And Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 23η   διεθνή έκθεση του κλάδου τροφίμων- ποτών SAUDI AGROFOOD που θα πραγματοποιηθεί στο Riyadh International  Convention & Exhibition Center, στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας από 2 έως 5 Οκτωβρίου 2016. H SAUDI AGROFOOD είναι από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εκθέσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών για το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας και θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την διεθνή εκθέση SAUDI AGRICULTURE του κλάδου αγροτικής παραγωγής και την διεθνή έκθεση για την συσκευασία και επεξεργασία τροφίμων SAUDI FOODPACK.

Προφίλ Έκθεσης-Στατιστικά
Η Σαουδική Αραβία είναι η μεγαλύτερη οικονομία στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (MENA Region) και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες διεθνώς, με πληθυσμό που ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια και αναμένεται να αγγίξει τα 35 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Χώρα με υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, αυξητικών τάσεων βιοτικό επίπεδο, βαθμιαία υιοθέτηση δυτικών προτύπων διατροφής από τις νέες γενιές και σοβαρές ελλείψεις σε βασικές κατηγορίες αγαθών. Με τις εισαγωγές τροφίμων να ξεπερνούν το 80% της εγχώριας κατανάλωσης, η Σαουδική Αραβία είναι μία χώρα με διαχρονικά ανεκπλήρωτη ζήτηση και έντονο ενδιαφέρον για προϊόντα από το εξωτερικό, αναζητώντας διαρκώς τρόφιμα του πρωτογενούς αλλά και δευτερογενούς τομέα παραγωγής προσαρμοσμένα αφενός στις ιδιαιτερότητες και αφετέρου στις νέες διατροφικές συνήθειες της εγχώριας αγοράς.
Η SAUDI AGROFOOD, για πολλοστή φορά, υπηρετεί αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην χώρα που τροφοδοτεί με συνέπεια την αστείρευτη ανάγκη για νέα προϊόντα του κλάδου τροφίμων και ποτών. Πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα Ριάντ, σημαντικού διαμετακομιστικού κέντρου που βρίσκεται στην καρδιά της αραβικής χερσονήσου. Διοργανώνεται από την Riyadh Exhibition Company (REC), θυγατρική της IFP Group, της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης εκθεσιακών γεγονότων στην Μέση Ανατολή (www.ifpgroup.net). To 2015 εμπιστεύτηκαν τις εκθέσεις που συστεγάζονται στο εκθεσιακό κέντρο RICEC 350 εκθέτες από 39 χώρες με τους εμπορικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τις 25.000, το 85% εξ αυτών να προέρχεται από την Σαουδική Αραβία, γεγονός που υπογραμμίζει την σημασία και αναγκαιότητα της έκθεσης για τον επιχειρηματικό κόσμο του βασιλείου.
 
Για μια πληρέστερη ενημέρωση μπορείτε να ανατρέξετε στο επίσημο site της έκθεσης SAUDI AGROFOOD http://saudi-agriculture.com/en-sa/about/argofood

Προϊόντα που προβάλλονται
Η έκθεση θα φιλοξενήσει εταιρείες με προϊόντα από όλο το φάσμα του κλάδου τροφίμων-ποτών: φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, αρτοσκευάσματα και είδη ζαχαροπλαστικής, κρέατα και πουλερικά, σοκολάτες, προπαρασκευασμένα γεύματα, snacks, αποξηραμένα και κονσερβοποιημένα προϊόντα, κατεψυγμένα, βιολογικά προϊόντα, τσάι, καφέδες, αναψυκτικά και χυμοί. Επιπλέον θα παρουσιαστούν δυνατότητες franchise  και εξοπλισμοί για επεξεργασία και συσκευασία προϊόντων.

Η Συμμετοχή του 2016   
Η GREAT- Greek Exports And Trade είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της SAUDI AGROFOOD 2016 για την Ελλάδα και έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο για την συμμετοχή των Ελλήνων εξαγωγέων του κλάδου. Η συνεισφορά μας, ωστόσο, δεν περιορίζεται στην ενημέρωση και πώληση της έκθεσης στις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά συνοδεύεται από ένα πλήρες πακέτο υποστήριξης των Ελλήνων εκθετών, με στόχο την δημιουργία μιας ενιαίας και συντονισμένης παρουσίας σε εθνικό περίπτερο, χωρίς να αποκλείεται και η δυνατότητα για ανεξάρτητες συμμετοχές. Σας προσκαλούμε να προβάλετε με αξιώσεις την παραγωγή και τα προϊόντα σας στην ερχόμενη SAUDI AGROFOOD 2016 με τις εξής επιλογές:
1.    Ενοικίαση χώρου με κόστος 380$/τ.μ (ελάχιστη επιφάνεια 21 τ.μ)
2.    Ενοικίαση χώρου με την απλή δομή επαρκώς εξοπλισμένου περιπτέρου με κόστος 450$/ τ.μ που παρέχεται από την ίδια την έκθεση (ελάχιστη επιφάνεια 9 τ.μ). Το περίπτερο των 9 τ.μ περιλαμβάνει: εταιρική σήμανση, επαρκή φωτισμό τριών spotlights, 1 info- counter, 1 τραπέζι, 2 καρέκλες, παροχή ρεύματος και μια πρίζα (βλ συνημμένη αίτηση συμμετοχής)
Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν το επίσημο κόστος από την διοργανώτρια εταιρεία REC, η τιμολόγηση γίνεται απευθείας από εκείνη και δεν επιβαρύνεται με ΦΠA 23%. Στο Εγχειρίδιο εκθέτη μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Σαουδική Αραβία και την έκθεση, τις διαδικασίες έκδοσης VISA, τις μεταφορές, τις μετακινήσεις, την διαμονή κοκ.  Για οποιαδήποτε απορία ή διευκόλυνση σχετικά με την συμπλήρωση και αποστολή της «Αίτησης Συμμετοχής» μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, δεδομένου πως αποτελεί τμήμα των υπηρεσιών που παρέχονται από την GREAT μέσω του Support Fee, ύψους 695€ ανά εκθέτη. Το Support fee τιμολογείται από την GREAT και υπόκειται σε ΦΠΑ 23%.
 
Η συμμετοχή σας περιλαμβάνει:
1.    Ενοίκιο χώρου ή/και κατασκευή απλού τύπου περιπτέρου. Στην περίπτωση που ο εκθέτης επιθυμεί να προχωρήσει με ανεξάρτητη αναβαθμισμένη κατασκευή, η GREAT αναλαμβάνει την συγκέντρωση προσφορών τόσο από την επίσημη εργολάβο ειδικών κατασκευών της έκθεσης όσο και από άλλες κατασκευαστικές, παρέχοντας μια ποικιλία επιλογών στον εκθέτη βάσει των αισθητικών του απαιτήσεων και οικονομικών περιορισμών και αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών μέχρι και την παράδοση του περιπτέρου.
2.    Ανάληψη και συντονισμός της επικοινωνίας του εκθέτη με την διοργανώτρια REC, έγκαιρη ενημέρωση για σημαντικές προθεσμίες (έκδοση visa, καρτέλες εισόδου, καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης).
3.    Σε συνέχεια της καλής συνεργασίας με το Γραφείο OΕΥ στη Τζέντα, η GREAT παρέχει πληροφορίες για τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της αγοράς της Σαουδικής Αραβίας.
4.    Παρουσία στελεχών της GREAT- Greek Exports And Trade για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης (Βάσει συμφωνητικού με την διοργανώτρια REC, η συγκέντρωση 20 εκθετών απαιτεί την παρουσία στελέχους της αντιπροσώπου. Ωστόσο, η GREAT εγγυάται την παρουσία της στην έκθεση με την προϋπόθεση ο αριθμός των εκθετών να μην είναι μικρότερος από πέντε)
5.    Προβολή της συμμετοχής σας σε λίστες αγοραστών και ενημέρωσή σας σχετικά με τις δυνατότητες περεταίρω ανάδειξης και προβολής της επωνυμίας σας μέσω διαφημιστικών επιλογών,  ανάληψη χορηγιών κοκ.
6.    Εξασφάλιση πρόσθετων παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (Όπως: υπηρεσίες διερμηνείας, επιπλέον επίπλωση, παροχή νερού, ψυγείο, γραφικά, πρόσβαση στο internet κ.α)
Στόχος μας η διευκόλυνση της συμμετοχής σας σε βαθμό που να σας απαλλάξει από πρακτικές έγνοιες και πλήθος διαδικαστικών και γραφειοκρατικών διευθετήσεων, εξασφαλίζοντας από πλευράς μας των προϋποθέσεων εκείνων που θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της εκθεσιακής σας παρουσίας.
 
Μεταφορά εκθεμάτων  
Οι συμμετέχοντες εκθέτες έχουν την ευχέρεια της επιλογής να οργανώσουν την μεταφορά των προϊόντων τους αυτόνομα ή σε μαζική αποστολή που προτίθεται να οργανώσει η GREAT– Greek Exports and Trade. Να τονίσουμε ότι στις προτεινόμενες τιμές της έκθεσης δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς προϊόντων των εκθετών. Για τη μαζική αποστολή θα ενημερωθείτε άμεσα, έτσι ώστε να έχετε τον χρόνο να αποφασίσετε τον τρόπο μεταφοράς των εκθεμάτων και προϊόντων σας στην έκθεση. Να σημειώσετε ότι για το κόστος της μαζικής μεταφοράς θα τιμολογηθείτε απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής  άμεσα
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων γι’ αυτό παρακαλείσθε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049. Δεδομένου, επιπλέον, του γεγονότος πως το 75% του εξασφαλισμένου από την GREAT εκθεσιακού χώρου έχει ήδη διατεθεί, παρακαλείστε να μας εκφράσετε ενδιαφέρον συμμετοχής το συντομότερο δυνατό. Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης «Αίτησης συμμετοχής»  και:
α) Προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού συμμετοχής στον λογαριασμό της REC (στοιχεία εντός της αίτησης) + καταβολή του  Support Fee 695€ στον λογαριασμό της GREAT (βλ. παρακάτω).
β) Η εξόφληση του υπολοίπου 50% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 15 Ιουλίου 2016.
Στοιχεία λογαριασμού διοργανώτριας:
 
Riyadh Exhibitions Co. Ltd.: Samba Financial Group, Old Airport
Road – Riyadh, Saudi Arabia • Account No.: 2807904 • Currency: USD
• Swift Code: SAMBSARI • IBAN: SA6340000000000002807904
Στοιχεία λογαριασμού GREAT:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715
ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT– TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS– CONSULTING SMPC

Previous Αλ. Χαρίτσης: Έως τον Μάρτιο του 2017 η παράδοση των μεγάλων οδικών αξόνων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας